Αινιγματικός ο Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ θα τα καταφέρει, ελπίζω πριν επιστρέψω στην Premier League»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο

i

©imago

Αινιγματικός ο Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ θα τα καταφέρει, ελπίζω πριν επιστρέψω στην Premier League»

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:38 - 23.10.2024

Η Φενέρμπαχτσε, του Ζοσέ Μουρίνιο, θα φιλοξενήσει την Πέμπτη (24/10) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League και ο Πορτογάλος στην συνέντευξη Τύπου, άφησε υπαινιγμούς για μία πιθανή επιστροφή του στην Premier League.

Με μία γνώριμη ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ζοσέ Μουρίνιο στη League Phase του Europa League, την Πέμπτη (24/10). Πριν καθίσει Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος είχε ήδη κατακτήσει το τρόπαιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης το 2017, ως προπονητής τότε των «κόκκινων διαβόλων». Αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2018, μετά από δυόμισι χρόνια στον σύλλογο, ακολούθησε η Τότεναμ, αργότερα η Ρόμα, με την οποία πανηγύρισε πάλι το ίδιο κύπελλο το 2023, αλλά και το Conference League το 2022, ενώ βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Φενέρμπαχτσε.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο εξέφρασε την άποψή του για την πρώην ομάδα του, λέγοντας πως αργά ή γρήγορα, θα τα καταφέρει, καθώς ο Τεν Χαχ δουλεύει αρκετά, αφήνοντας όμως και υπονoούμενα, πως κάποια στιγμή, ίσως επιστρέψει στην Premier League.

Mία μέρα από τη ζωή του Μουρίνιο στην Τουρκία: Η πολυτελής διαμονή και το ίδιο γεύμα κάθε μέρα
REST OF THE WORLD

11:44 - 22.10.2024

Mία μέρα από τη ζωή του Μουρίνιο στην Τουρκία: Η πολυτελής διαμονή και το ίδιο γεύμα κάθε μέρα

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής, με την Daily Mail να αποκαλύπτει πως διαμένει σε μία πολυτελή σουίτα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και πως τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα.

«Ίσως νομίζετε ότι μπλοφάrω ή παίζω παιχνίδια μυαλού. Η Γιουνάιτεντ έχει καλύτερη ομάδα από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματά της. Παρακολουθούμε τα πάντα, γίνεται δουλειά εκεί και αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουν. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει νωρίτερα και ελπίζω πριν επιστρέψω στην Premier League», δήλωσε ο Μουρίνιο.

H Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται αυτή τη στιγμή, στην 4η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και προέρχεται από μία ισοπαλία, πριν αντιμετωπίσει την ομάδα του Τεν Χαχ.