Ο Μουρίνιο ανέμιζε φανέλες της Φενέρμπαχτσε και χιλιάδες οπαδοί της παραληρούσαν! (vid)

Ο Μουρίνιο ανέμιζε φανέλες της Φενέρμπαχτσε και χιλιάδες οπαδοί της παραληρούσαν! (vid)

Δημήτρης Χούπης 20:00 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 02.06.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε να ταυτίζεται από την πρώτη στιγμή με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι εκδηλωτικός, παθιασμένος και από την πρώτη στιγμή έδειχνε να κολλάει και με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τουρκικό σύλλογο, βρέθηκε στις 19.00 στο γήπεδο της νέας του ομάδας, εκεί όπου περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν για να τον αποθεώσουν.

«Θέλω να δουλέψω εδώ για το τουρκικό ποδόσφαιρο, να εξελίξω και να βοηθήσω το τουρκικό πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Αλλά το πιο σημαντικό; Ούτε να αναπτύξω το τουρκικό ποδόσφαιρο, ούτω να αναπτύξω τη Super League. Το πιο σημαντικό είναι η Φενέρμπαχτσε».

Τότε ξέσπασαν σε επευφημίες οι οπαδοί της Φενέρ και ο Μουρίνιο πήρε φανέλες στα χέρια του κι άρχισε να τις ανεμίζει «τρελαίνοντας» τους χιλιάδες Τούρκους στις εξέδρες.

Ο Μουρίνιο είπε επίσης: «Το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε ένα από τα καλύτερα μέρη όπου μπορούμε να νιώσουμε αυτό το πάθος. Τα όνειρά σας από εδώ και στο εξής είναι και όνειρα δικά μου.

Αυτή η αγάπη μου δίνει μεγάλη ευθύνη. Ανήκω κι εγώ στην οικογένειά σου Φενέρ. Αυτή η φανέλα είναι σαν το δέρμα και τα κόκαλά μου».

Η διοίκηση της Φενέρ έχει διοργανώσει μία μεγαλειώδη παρουσίαση, λες και πρόκειται για φιέστα τίτλου και ο Μουρίνιο απολαμβάνει κάθε στιγμή στη νέα και ενδεχομένως μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του Μουρίνιο, ο οποίος νωρίτερα έκανε και μία βόλτα στον Βόσπορο.