Ζοσέ Μουρίνιο: «Μόνο ο Γκουαρδιόλα μπορεί να διαφωνήσει μαζί μου»

Ζοσέ Μουρίνιο: «Μόνο ο Γκουαρδιόλα μπορεί να διαφωνήσει μαζί μου»

Νεφέλη Μπισμπίκη 23:18 - 06.09.2024

Ο «εκλεκτός» Ζοσέ Μουρίνιο, όπως έχει αποκαλέσει ο ίδιος τον εαυτό του, είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως και άλλο τόσο καλύτερες είναι οι ατάκες που μας χαρίζει, με τον ίδιο αυτήν τη φορά να μη μας απογοητεύει.

Έχει περάσει από τους πάγκους των καλύτερων ομάδων όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Πόρτο, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει στην κατοχή του όποιον διαθέσιμο Ευρωπαϊκό τίτλο υπάρχει, δύο Champions League, τρία Europa League και ένα κύπελλο Conference League. Είναι έντονος, αρκετά γραφικός σαν χαρακτήρας, μα έχει γράψει ιστορία με το στυλ του στο ποδόσφαιρο.

Ο «Special One», ναι ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο το έχει πει για τον εαυτό του, αποχώρησε από την Ρόμα και από το καλοκαίρι προπονεί την Φενέρ Μπαχτσέ. Είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στον χώρο του και θεωρεί ότι ελάχιστοι προπονητές έχουν πετύχει ότι έχει καταφέρει αυτός στην καριέρα του. Για την ακρίβεια, όχι λίγοι, μόνο ένας, ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτό το έκανε φανερό μέσα από τις δηλώσεις του, καθώς θεωρεί τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι όμοιό του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Έχω κύπελλα Premier League, όχι ένα της Premier League. Έχω κύπελλα Champions League, όχι ένα Champions League. Το μόνο άτομο που μπορεί να διαφωνήσει μαζί μου είναι ο Γκουαρδιόλα. Έχει όλα όσα έχω εγώ. Όχι ένα άτομο χωρίς ιστορία τροπαίων».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!