Έξαλλος ο Μουρίνιο με δημοσιογράφο: «Αρχίζω να μαθαίνω τι είναι η Τουρκία... Εκπλήσσομαι γιατί πάντα ρωτάς για τους παίκτες που δεν παίζουν»

O Ζοσέ Μουρίνιο

i

©imago

Έξαλλος ο Μουρίνιο με δημοσιογράφο: «Αρχίζω να μαθαίνω τι είναι η Τουρκία... Εκπλήσσομαι γιατί πάντα ρωτάς για τους παίκτες που δεν παίζουν»

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:05 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 21.10.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξοργίστηκε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά την ισοπαλία της Φενέρμπαχτσε, λέγοντας πως κάθε φορά ρωτάται για παίκτες που δεν παίζουν.

Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σαμσουνσπόρ, το βράδυ της Κυριακής για την Super Lig και έχασε πολύτιμους βαθμούς, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προπονητή τον περασμένο Ιούνιο, καλείται να επαναφέρει την Φενέρμπαχτσε πίσω στους τίτλους και στις επιτυχίες. Η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τους αντιπάλους, στο 88ο λεπτό και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο ήταν φανερά εκνευρισμένος, αλλά και απογοητευμένος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από έναν δημοσιογράφο γιατί δεν παίζουν ορισμένοι παίκτες, ο Πορτογάλος προπονητής αντέδρασε λέγοντας: «Αρχίζω να μαθαίνω τι είναι η Τουρκία. Εκπλήσσομαι που δεν ρωτάς γιατί ο τερματοφύλακας Ιρφάν Εγριμπαγιάτ δεν παίζει, εκπλήσσομαι που δεν ρωτάς για τον Τζενκ Τοσούν, εκπλήσσομαι γιατί πάντα ρωτάς για τους παίκτες που δεν παίζουν».

«Είναι δύσκολο για μένα να δώσω περισσότερους λόγους γιατί δεν θέλω να αναλύω δημόσια τους παίκτες μου. Πρέπει να τους προστατεύσω και να μην ανοιχτώ πολύ για τους λόγους τους οποίους παίζει αυτός και όχι ο άλλος».

«Καταλαβαίνω ότι είναι η κουλτούρα σου... Ζητάς από εμένα κάθε εβδομάδα να χρησιμοποίησω τον Ιρφάν Καχβετσί. Μερικές φορές παίκτες που πιστεύεις ότι είναι φανταστικοί , δεν είναι. Κάνουν λάθη που είναι κρίσιμα για την ομάδα», συμπλήρωσε ο Μουρίνιο.

Η Φενέρμπαχτσε, αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (24/10), υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για ένα σημαντικό ματς εντός έδρας, για το Europa League.