Premier League: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Βγαίνει μπροστά για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μπεκαμ

i

ΙΝΤΙΜΕ

Premier League: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Sportal newsroom 11:37 - 24.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 28.11.2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πωλείται σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της και φαίνεται πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές.

Ένας από τους μεγαλύτερους «αστέρες» του παρελθόντος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος μιας κοινοπραξίας που, θα ήθελε να επενδύσει στην ομάδα, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει μόνος του το σύλλογο, για αυτό και ενδέχεται να αποτελέσει μέρος της κοινοπραξίας.

Οι υποψήφιοι αγοραστές επιδιώκουν τη συμμετοχή του Μπέκαμ, καθώς ο παίκτης έχει συνδέσει το όνομά του με τη Γιουνάιτεντ. Θεωρούν πως εμπλέκοντας στην προσπάθεια αγοράς του συλλόγου έναν άνθρωπο που είναι αγαπητός στο «Ολντ Τράφορντ», θα αυξηθούν οι πιθανότητές τους να είναι αυτοί οι νέοι ιδιοκτήτες.

Ημέρα απελευθέρωσης για τη Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσαν πωλητήριο οι Γκλέιζερς
PREMIER LEAGUE

23:55 - 22.11.2022

Ημέρα απελευθέρωσης για τη Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσαν πωλητήριο οι Γκλέιζερς

Ακόμα μια σημαντική είδηση, ίσως και μεγαλύτερη της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, προέκυψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η οικογένεια Γκλέιζερ ανακοίνωσε ότι βάζει πωλητήριο στην ομάδα

Οι Γκλέιζερς, γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να πουλήσουν το σύλλογο. έναντι ενός ποσού που ανέρχεται στα 8 δισεκατομμύρια στερλίνες. Οι νυν ιδιοκτήτες, είχαν αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η σύνδεση του Μπέκαμ με τους οπαδούς της ομάδας, είναι ελκυστική για έναν αγοραστή, που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του για να επενδύσει στο σύλλογο. Ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο εμφανίζεται ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι πρόθυμος να μπει σε συζητήσεις και να ακούσει προτάσεις.