Αυτό είναι το σχέδιο της Μάντσεστερ Σίτι για να κρατήσει τον Γκουαρντιόλα: Μέχρι και 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές!

Πεπ Γκουαρντιόλα - Φωτ. IMAGO

Αυτό είναι το σχέδιο της Μάντσεστερ Σίτι για να κρατήσει τον Γκουαρντιόλα: Μέχρι και 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές!

Κώστας Τόπας 15:09 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 11.09.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να ελπίζει να πείσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά προετοιμάζεται επίσης και για ένα μέλλον χωρίς τον Καταλανό προπονητή.

Η ιστορία του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένη. Ο Καταλανός προπονητής έχει κερδίσει συνολικά 18 τρόπαια κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «Έτιχαντ» και στοχεύει να αυξήσει σύντομα αυτόν τον αριθμό. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, η αγγλική ομάδα να ανησυχεί για πιθανή αποχώρησή του στο τέλος του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2025.

Η ηγεσία του συλλόγου εξακολουθεί να έχει ως κύριο στόχο να πείσει τον Γκουαρντιόλα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά η απόφαση του Καταλανού δεν θα έρθει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και την αρχή του επόμενου. Σύμφωνα με την «Daily Mirror», ο Σεΐχης Μανσούρ ζήτησε από τον πρόεδρο, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να κρατήσει στη «γαλάζια» όχθη του Μάντσεστερ τον εν λόγω προπονητή.

Η Σίτι ετοιμάζεται να κάνει τον Χάαλαντ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Αγγλία!
PREMIER LEAGUE

20:57 - 07.09.2024

Η Σίτι ετοιμάζεται να κάνει τον Χάαλαντ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Αγγλία!

Την ανανέωση του συμβολαίου του Έρλινγκ Χάαλαντ τρέχει η Μάντεσεστερ Σίτι, η οποία σκοπεύει να κάνει τον Νορβηγό επιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.

300 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές!

Εν αναμονή της εκδίκασης των 115 κατηγοριών, που θα μπορούσαν να έχουν πολύ αρνητικές συνέπειες εάν κριθούν ένοχοι, η Μάντσεστερ Σίτι έχει επίσης σχέδιο για πιθανή αποχώρηση του Γκουαρντιόλα. Με τον σύλλογο στην κορυφή του ποδοσφαίρου, τα έσοδα της αγγλικής ομάδας έχουν εκτοξευθεί και, σύμφωνα με τη Mirror, το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούσαν να ξοδέψουν 300 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής αγοράς, η Σίτι κέρδισε περισσότερα από 165 εκατομμύρια ευρώ και τα έσοδα του συλλόγου μετά την κατάκτηση του τρεμπλ εκτοξεύτηκαν σε περισσότερα από 840 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω όταν δημοσιοποιηθούν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Σίτι βρίσκεται επίσης στη μέση της αναδιαμόρφωσης της βόρειας κερκίδας του «Έτιχαντ», η οποία θα φιλοξενήσει 6.000 επιπλέον θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του σταδίου σε περισσότερους από 60.000 θεατές. Το έργο περιλαμβάνει επίσης ένα πολυτελές ξενοδοχείο και περισσότερους χώρους για τους θαυμαστές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!