Τολμηρή οπαδός έβγαλε την μπλούζα της και έγινε μήλο της έριδος για ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου - Χαμός για την υπογραφή της (vid)

Τολμηρή οπαδός έβγαλε την μπλούζα της και έγινε μήλο της έριδος για ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου - Χαμός για την υπογραφή της (vid)

Sportal newsroom 21:03 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 07.06.2024

Μία οπαδός της ομάδας χόκεϊ Έντμοντ Όιλερς αποφάσισε να γίνει... viral αφού έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε στη λίστα πορνογραφικών σελίδων.

Την εποχή των social media ο καθένας μπορεί να γίνει viral, κάνοντας... οτιδήποτε. Κάπως έτσι έκανε και μία οπαδός της ομάδας χόκεϊ, Έντμοντ Όιλερς.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα της και να δείξει το στήθος της. Η στιγμή αυτή καταγράφηκε από έναν οπαδό και το βίντεο έγινε αμέσως viral, φέρνοντας μάλιστα στην κοπέλα... επαγγελματικές προτάσεις.

Πιο αναλυτικά, σελίδες ερωτικού περιεχομένου είδαν το βίντεο και την προσέγγισαν, με μία εξ αυτών μάλιστα να της δίνει και συμβόλαιο για να μπει στο καστ της. Το επιχείρημα μάλιστα γι' αυτή την πρόταση ήταν ότι το στήθος της ήταν φτιαγμένο για ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ακόμα μία της δίνει ένα τρομερό ποσό των 100.000 δολαρίων για να επαναλάβει την κίνησή της. Η γυναίκα όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί για να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί.

Tags: