Ασυγκράτητος ο Άντονι Έντουαρντς: Φήμες πως σε έναν χρόνο έχει κάνει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες - Έρχεται και... τέταρτο!
i

Άντονι Έντουαρντς / © IMAGO

Ασυγκράτητος ο Άντονι Έντουαρντς: Φήμες πως σε έναν χρόνο έχει κάνει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες - Έρχεται και... τέταρτο!

Γιώργος Γαβριλάκης 13:30 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 18.10.2024

Στα 23 του χρόνια, ο Άντονι Έντουαρντς εκτός από σούπερ σταρ του NBA είναι και πατέρας. Τον τελευταίο χρόνο υπάρχουν στοιχεία που αναφέρουν πως απέκτησε τρία παιδιά, το καθένα με διαφορετική μάνα, ενώ οι φήμες λένε πως μία τέταρτη γυναίκα περιμένει το τέταρτο παιδί του!

Δύο από τα ρεκόρ του θρυλικού Ουίλτ Τσάμπερλεϊν που δύσκολα θα καταρριφθούν, είναι κατ' αρχάς, οι 100 πόντοι που έβαλε σε ένα παιχνίδι του NBA (στις 2 Μαρτίου του 1962) ως παίκτης των Φιλαδέλφεια Ουόριορς κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς. Η δεύτερη άπιαστη επίδοσή του, έχει να κάνει με την... γοητεία του.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως στη ζωή του, που ο κύκλος της ολοκληρώθηκε στα 63 του χρόνια (πέθανε στις 12 Οκτωβρίου του 1999), είχε συνευρεθεί με 20.000 γυναίκες. Μπορεί και παραπάνω. Tο είχε πει δημόσια και κάποιοι αμφιβάλουν για το ρεαλιστικό της ιστορίας του, αλλά οι φίλοι και οι γνωστοί του το έχουν... επιβεβαιώσει. Βέβαια, δεν τις μέτρησαν ποτέ, γιατί στην πραγματικότητα ήταν αμέτρητες οι ερωτικές του σχέσεις.

Αρκετά από τα υπόλοιπα τρομερά αγωνιστικά ρεκόρ στην καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα τις δεκαετίες του '60 και του '70, έχουν ξεπεραστεί. Κάποια από τον Νίκολα Γιόκιτς και κάποια άλλα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τώρα όμως, o 23χρονος σούπερ σταρ των Μινεσότα Τίμπερογουλβς, Άντονι Έντουαρντς, έρχεται για να αμφισβητήσει ακόμα και την υπέρμετρη γοητεία του αείμνηστου Τσάμπερλεϊν.

Βέβαια, ο «Ant-Man» δεν αφήνει... ανοικτούς λογαριασμούς και μάλλον κάνει σεξ κυρίως για την αναπαραγωγική διαδικασία, όχι μόνο για την ευχαρίστηση. Κι αν πιστεύεται ότι είναι μικρός ακόμα για παιδιά, στο ληξιαρχείο μόνο εντός του τελευταίου χρόνου, φημολογείται πως εγγράφηκαν τρία τέκνα που είχαν για όνομα πατρός: «Άντονι Έντουαρντς».

Σκάνδαλο στο NBA: Ο σούπερ σταρ, Έντουαρντς, προσέφερε 100.000 δολάρια σε μοντέλο για να κάνει έκτρωση: «Στείλε μου το βίντεο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:14 - 18.12.2023

Σκάνδαλο στο NBA: Ο σούπερ σταρ, Έντουαρντς, προσέφερε 100.000 δολάρια σε μοντέλο για να κάνει έκτρωση: «Στείλε μου το βίντεο»

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρτς, για το γεγονός πως ζήτησε από μοντέλο που συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του να κάνει έκτρωση, με αντάλλαγμα 100 χιλ. ευρώ.

Ο All-Star φόργουορντ, ο οποίος οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν πως αυτός και ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς, θα είναι το κεντρικό πρόσωπα του ΝΒΑ από τώρα και τουλάχιστον για μία δεκαετία, βρίσκεται στο προς το παρόν στο επίκεντρο των σκανδαλοθηρικών περιοδικών και των αντίστοιχων ιστοσελίδων.

Αναφέρεται λοιπόν, πως η «infuencer» Αγέσα Χάουαρντ, μάνα των παιδιών του ράπερ Lil Baby, είναι έγκυος και στην κοιλιά της κυοφορεί το τέταρτο παιδί του Άντονι Έντουαρντς.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο σούπερ σταρ του NBA έχει ήδη ζητήσει να επιβεβαιωθεί η πατρότητά του, ώστε αν χρειαστεί να αναλάβει τις υποχρεώσεις του. Πάντως, ο Lil Baby φαίνεται πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα επί του θέματος, καθώς εκτός από φαν του παιχνιδιού του Έντουαρντς, έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Ακόμα και μετά την κυκλοφορία των «καυτών» φημών.

Για να γίνει μία πιο ξεκάθαρη... καταμέτρηση, ο Άντονι Έντουαρντς τον Μάρτιο του 2024 απέκτησε ένα παιδί, τη μικρή Άισλιν, με την νυν σύντροφό του Σάνον Τζάκσον, η οποία παρακολουθεί από τα VIP όλα τα ματς των Τίμπεργουλβς, ενώ το καλοκαίρι ήταν στο Παρίσι για να συμπαρασταθεί στον NBAer κατά τη διάρκεια των προσπαθειών του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχει κυκλοφορήσει όμως, εδώ και καιρό, η είδηση πως τον Σεπτέμβριο του 2023 μία γυναίκα, ονόματι Ντάτζα, γέννησε ένα κοριτσάκι και ο Έντουαρντς το αναγνώρισε. Ένα μήνα αργότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Atlanta Black Star, μία άλλη γυναίκα, γνωστή ως Ally D, γέννησε ένα αγόρι, που θεωρείται πως είναι το δεύτερο παιδί του Έντουαρντς, ο οποίος αν όντως ισχύουν όλα αυτά θα πρέπει να κρατάει σημειώσεις για το που βρίσκονται τα παιδιά του, που στέλνει διατροφές και πότε έχουν γενέθλια...