ΑΕΚ και στο... Νιού Τζέρσεϊ: Ο Αμερικανός κιθαρίστας που «φλεξάρει» το έμβλημα της Ένωσης σε βίντεο κλιπ!

Nick Abela

ΑΕΚ και στο... Νιού Τζέρσεϊ: Ο Αμερικανός κιθαρίστας που «φλεξάρει» το έμβλημα της Ένωσης σε βίντεο κλιπ!

Αντιγόνη Ζαχάρη • 10:23 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 08.09.2024

Η ΑΕΚ κατακτά και τον κόσμο της «σκληρής» μουσικής με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

Το έμβλημα της ΑΕΚ «ταξίδεψε» μέχρι το μακρινό Νιού Τζέρσεϊ για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ και όπως φαίνεται, η Ένωση δεν περιορίζεται σε γήπεδα και κερκίδες, αλλά κάνει... ντρίμπλες και στο χώρο της μουσικής!

Ανά καιρούς, τα εμβλήματα και οι εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων έχουν κάνει βόλτα στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη, όμως αυτή τη φορά, η ΑΕΚ - ακόμα κι εν αγνοία της - έκανε κάτι πιο «rock».

Το ιστορικό έμβλημα της Ένωσης βρέθηκε να κοσμεί το στήθος του Nick Abela, κιθαρίστα της post hardcore μπάντας Float Omen, στο νέο βίντεο κλιπ της μπάντας για το τραγούδι «In Fear of Our Reflection».

Δεν γνωρίζουμε αν ο Abela είναι φανατικός οπαδός των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο το φουτεράκι του δεν μοιάζει να είναι τυχαίο.

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται η ίδια η ζωή και σου υπενθυμίζει ότι η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο – αλλά και κάποιου ίδους... cult!

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση έχει κάνει «άνοιγμα» στον «σκληρό» ήχο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αμίμητο Max Cavalera που εμφανίστηκε στη σκηνή σε συναυλία της βραζιλιάνικης μέταλ μπάντας Sepultura με λευκό μπλουζάκι και το σήμα με τον δικέφαλο αετό να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση!

Μαξ Καβαλέρα

Έκτοτε, σε κάθε εμφάνιση του Cavalera στην Ελλάδα - πλέον μόνο με τους Soulfly - ή ακόμα και των εναπομείναντων μελών των Sepultura χωρίς τον Max, ακούγεται ρυθμικά το «ΑΕΚ, κουλτούρα, Sepultura».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: