Ο Άγγελος Χαριστέας χώρισε με τη σύζυγό του Βαρβάρα, μετά από 24 χρόνια σχέσης (vid)

Άγγελος Χαριστέας

i

©Intime

Ο Άγγελος Χαριστέας χώρισε με τη σύζυγό του Βαρβάρα, μετά από 24 χρόνια σχέσης (vid)

Sportal newsroom 11:53 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 08.10.2024

Ο Άγγελος Χαριστέας πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του Βαρβάρα, ενώ είχε προηγηθεί ο χωρισμός του Άγγελου Μπασινά, από τη γυναίκα του, Βιβή.

Άγγελος Χαριστέας και Άγγελος Μπασινάς, παντρεύτηκαν και χώρισαν την ίδια χρονιά. Ο σκόρερ της εθνικής μας, στον τελικό του Euro 2004 και ο συμπαίκτης του, που είχε εκτελέσει εκείνο το κόρνερ στον τελικό της Λισσαβώνας, αποφάσισαν να ρίξουν σχεδόν ταυτόχρονα τους τίτλους τέλους στις σχέσεις τους. Το διαζύγιο του Χαριστέα έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου του 2024.

Με την σύζυγό του Βαρβάρα, μετρούσαν 24 χρόνια σχέσης και 19 από το 2005 που παντρεύτηκαν. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο χωρισμός του ζευγαριού έχει επέλθει εδώ και τέσσερα χρόνια, ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλή σχέση.

Ο Άγγελος Χαριστέας και η Βαρβάρα, έχουν αποκτήσει δυο κόρες που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Δεν ήθελαν να δουν το διαζύγιο να γίνεται θέμα συζήτησης.

Το πρώην ζευγάρι έχει υπογράψει προσύμφωνο που ορίζει τις υποχρεώσεις του καθενός, ενώ ο Άγγελος Χαριστέας φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή του και να έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2005, είχε παντρευτεί και ο Άγγελος Μπασίνας, που επίσης χώρισε πριν από λίγες μέρες, από την σύζυγό του, Βιβή Μπασινά. Σε ερώτηση, προ ημερών, για το αν σκέφτεται να προχωρήσει τη ζωή του είπε: «Είναι φυσικό και επόμενο. Δεν μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα οκ, δεν αλλάζει κάτι».