Επιστάτης στο ριάλιτι «Φάρμα» ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Επιστάτης στο ριάλιτι «Φάρμα» ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Sportal newsroom 15:51 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 10.09.2024

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα έχει τον ρόλο του επιστάτη στην «Φάρμα», το ριάλιτι που επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες.

Η «Φάρμα», ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Παναθηναϊκός: Απόντες μόνο οι διεθνείς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:26 - 10.09.2024

Παναθηναϊκός: Απόντες μόνο οι διεθνείς

Υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μην υπολογίζει μόνο τους παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις.

Εκτός από τον παρουσιαστή, το format της «Φάρμας» περιλαμβάνει και τον ρόλο του επιστάτη. Την περασμένη χρονιά βρισκόταν σε αυτή τη θέση ο Μάνθος Πισιμίσης, ενώ στο παρελθόν είχαμε δει και τον Βασίλη Φιλίππου.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα δούμε σε αυτό τον ρόλο τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ κι αρκετά χρόνια και από τότε άρχισε να ασχολείται με την γη, δημιουργώντας στην Λακωνία το κτήμα Τζόρβα.

Αυτή την στιγμή λοιπόν έχει περίπου 200 στρέμματα γης με ελαιόδεντρα και ποικιλίες σταφυλιού, προκειμένου να παράγει το δικό του λάδι και κρασί.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζόρβας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε στο «Τριφύλλι», τον Άγιο Νικόλαο, την Μαρκό, τον Θρασύβουλο, τον ΟΦΗ, την Παλέρμο, την Τζένοα, τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Νόρθιστ Γιουνάιτεντ στην Ινδία, ενώ ήταν και 16 φορές διεθνής με την «Γαλανόλευκη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!