Έπος: Φίλος του Άρη γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη φάση που έκρινε το πρωτάθλημα για τούρτα (pic)

Ανσαριφάρντ

i

© Intime

Έπος: Φίλος του Άρη γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη φάση που έκρινε το πρωτάθλημα για τούρτα (pic)

Sportal newsroom 20:47 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 23.07.2024

Ένας φίλος του Άρη δεν έχει ξεχάσει τη χαμένη κεφαλιά του Ανσαριφάρντ, η οποία έκρινε τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Τη σεζόν που μας πέρασε, παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα. Μία μάχη «θρίλερ» με πολλές εναλλαγές στην κορυφή, η οποία μας κράτησε με... κομμένη την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στο φινάλε της σεζόν, στη 10η αγωνιστική των playoffs, το Άρης - ΠΑΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα έκρινε τα πάντα. Η ομάδα του Λουτσέσκου χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή και να πανηγυρίσει τον τίτλο. Το ντέρμπι της πόλης τα είχε όλα και βάφτηκε «ασπρόμαυρο» (1-2).

Ο Δικέφαλος πήρε το τρίποντο, όχι όμως με άνετο τρόπο. Στην τελευταία φάση του ματς, ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή κι απείλησε με το κεφάλι, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Μία φάση που αν κατέληγε στα δίχτυα, τα δεδομένα θα άλλαζαν και η κούπα θα πήγαινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως διαπιστώνεται, αυτή η ευκαιρία έχει μείνει αξέχαστη στους φίλους των «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα σε έναν, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του με μία πρωτότυπη τούρτα.

Δείτε την τούρτα: