Απάντησε η Μπαντόσα για το βίντεο στο οποίο εθεάθη μαζί με τον Τσιτσιπά στο γυμναστήριο: «Ηρεμήστε, δεν ξέραμε ότι υπήρχε κάμερα» (vid)

Απάντησε η Μπαντόσα για το βίντεο στο οποίο εθεάθη μαζί με τον Τσιτσιπά στο γυμναστήριο: «Ηρεμήστε, δεν ξέραμε ότι υπήρχε κάμερα» (vid)

Sportal newsroom 12:11 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 18.08.2024

Η Πάουλα Μπαντόσα απάντησε σε όσους άσκησαν κριτική στην ίδια και τον Στέφανο Τσιτσιπά επειδή γυμνάζονταν χέρι - χέρι.

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τα σκανεβάσματα που πέρασαν και τους έφθασαν μέχρι το χωρισμό και πλέον απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο έπακρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα απολαμβάνουν πολύ χρόνο μαζί, ενώ επιλέγουν να κάνουν και αρκετές προπονήσεις μαζί προκειμένου να έχουν ακόμη περισσότερο κοινό χρόνο. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, φαίνεται πως το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μερικά τρυφερά χάδια και βλέμματα την ώρα της προπόνησης.

Για την τρυφερή τους αυτή στιγμή σε δημόσιο χώρο τους ασκήθηκε έντονη κριτική κι η Πάουλα Μπαντόσα έσπευσε να απαντήσει. «Δυστυχώς δεν ξέραμε ότι υπήρχαν κάμερες εκεί. Μόλις τελείωσα τον αγώνα μου, κανείς δεν ήταν στο γυμναστήριο, απλά τεντωνόμασταν και κουβεντιάζαμε μετά τη νίκη μου. Γι' αυτό, παρακαλώ, πριν από όλη αυτή την κριτική και τα σχόλια, ενημερωθείτε και χαλαρώστε λίγο. Ευχαριστώ», έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια στον λογαριασμό της στο Χ (τέως Twitter).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!