Απάντησε στα «η κοπέλα του Βεζένκοφ» η Νικόλ Ελευθεριάδου (pics)

Ο Βεζένκοφ με την Ελευθεριάδου.

Απάντησε στα «η κοπέλα του Βεζένκοφ» η Νικόλ Ελευθεριάδου (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:18 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Η Νικόλ Ελευθεριάδου απάντησε στα σχόλια των social media που έσπευσαν να προσδιορίσουν την αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδας στο πόλο γυναικών ως «κοπέλα κάποιου».

Η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το πέμπτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο γυναικών και 13ο συνολικά, ύστερα από τη νίκη της με 7-6 επί της Ιταλίας στον μικρό τελικό.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε το τελευταίο σουτ της ομάδας της, με αρκετά sites να γράφουν για την επιτυχία της, προβάλλοντας παράλληλα την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον μπασκετμπολίστα των Σακραμέντο Κινγκς, Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βεζένκοβ έστειλε το δικό του μήνυμα στη Νικόλ Ελευθεριάδου μετά την ιστορική στιγμή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και με ανάρτησή του στα social media έγραψε «είμαι τόσο περήφανος για σένα».

Η παίκτρια του Ολυμπιακού  αναδημοσίευσε την ανάρτηση του φόργουορντ των Κινγκς και τη συνόδευσε με την λεζάντα «ο άνθρωπος που με στηρίζει στην άλλη άκρη του κόσμου».

Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό το σχόλιο που αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram τις τελευταίες ώρες, παίρνοντας θέση για όσα έχουν γραφτεί για εκείνη το τελευταίο διάστημα. Η Ελευθεριάδου έστειλε την απάντησή της αναρτώντας instastory τα μηνύματα στήριξης που δέχεται.