Μοντέλο και οπαδός της Άστον Βίλα υποσχέθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή αν η ομάδα του Έμερι πάρει το πρωτάθλημα (pics)
i

© PrtScr

Μοντέλο και οπαδός της Άστον Βίλα υποσχέθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή αν η ομάδα του Έμερι πάρει το πρωτάθλημα (pics)

Sportal newsroom 14:06 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Η Αλεξία Γκρέις έδωσε μία πικάντικη υπόσχεση στους φιλάθλους της Άστον Βίλα σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο της Premier League.

Η Αλεξία Γκρέις εκτός από πυγμάχος και γνωστή οπαδός της Άστον Βίλα είναι και μοντέλο του OnlyFans. Την τελευταία της ιδιότητα θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν οι φίλαθλοι των Βίλατζερς, σε περίπτωση που η ομάδα του Έμερι σηκώσει την κούπα της Premier League.

Το πρωτάθλημα στην Αγγλία συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, με την κούρσα για τον τίτλο να κορυφώνεται. Η Άστον Βίλα τα πάει περίφημα φέτος, ούσα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η πιο σέξι οπαδός της αγγλικής ομάδας προβλέπει μια μεγάλη χρονιά για την ίδια και την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα.

Η Αλέξια Γκρέις πιστεύει ότι το 2024 θα είναι μία χρονιά γεμάτη νίκες τόσο για εκείνη εντός ρινγκ, όσο και για την Άστον Βίλα στο «Νησί».

Μάλιστα η 25χρονη πυγμάχος και μοντέλο του OnlyFans δήλωσε στην Daily Star: «Θέλω να συνεχίσω στο OnlyFans γιατί τα πάω πολύ καλά εκεί. Ελπίζω να έχω κάποιες μεγάλες συνεργασίες φέτος, αλλά όσον αφορά το ποδόσφαιρο, εκτιμώ ότι η Άστον Βίλα μπορεί να φτάσει στην πρώτη επτάδα, ειδικά με τον Έμερι προπονητή».

Ωστόσο, η γνωστή φίλαθλος της Άστον Βίλα πείραξε τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας, κάνοντας μάλιστα μια πικάντικη υπόσχεση, τάζοντας τους έτσι ένα δωράκι σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει την Premier League. «Υποσχέθηκα μάλιστα να δημοσιεύσω ένα γυμνό στο Twitter αν τα καταφέρουμε» φέρεται να είπε η Αλέξια Γκρέις.

 Η Γκρέις έχει δημιουργήσει μια σειρά από φανατικούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το Instagram της ειδικά να είναι γεμάτο από τολμηρές αναρτήσεις.