«Αχιλλέας»: Αυτό είναι το παραδοσιακό σουβλατζίδικο που επισκέφθηκε ο Φουρνιέ

Ο Φουρνιέ και ο «Αχιλλέας»

«Αχιλλέας»: Αυτό είναι το παραδοσιακό σουβλατζίδικο που επισκέφθηκε ο Φουρνιέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:52 - 08.09.2024

Μία... τζούρα από Ελλάδα πήρε με το «καλημέρα» ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος επισκέφθηκε το παραδοσιακό σουβλατζίδικο «Αχιλλέας» και έμεινε εντυπωσιασμένος.

Είσαι ξένος και έρχεσαι στην Ελλάδα. Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δοκιμάζεις; Μα φυσικά το αγαπητό σε όλους σουβλάκι! Αυτό, λοιπόν, έκανε και ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ επισκέφθηκε τον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα το σουβλατζίδικο «Αχιλλέας», μένοντας εντυπωσιασμένος από το φαγητό που έφαγε. Ο ίδιος μοιράστηκε μία φωτογραφία από το σημείο, την οποία συνόδευσε με τη φράση «Αυτό ήταν υπέροχο». Μετά το ποστάρισμά του, λοιπόν, το εν λόγω οβελιστήριο έγινε αντικείμενο αναζήτησης για τους followers του 31χρονου, οι οποίοι έψαχναν να βρουν πληροφορίες.

Για τους πιο... μερακλήδες, ο «Αχιλλέας» είναι ένα πολύ γνωστό σουβλατζίδικο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Νέο Κόσμο. Οι ουρές είναι συνεχώς μεγάλες, αφού ουκ ολίγοι το επισκέπτονται συνεχώς για να φάνε σουβλάκι. Μάλιστα, αυτό αποτυπώνεται και στις αξιολογήσεις της Google, εκεί όπου πάνω από 1000 πελάτες το έχουν βαθμολογήσει με 4,6 αστέρια από 5 που είναι το άριστα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως στο εν λόγω οβελιστήριο ο γύρος είναι χειροποίητος.

Όπως αναφέρει το όνομα, το μαγαζί άνοιξε από τον κ. Αχιλλέα το 1987 και έκτοτε συνεχίζει να προσελκύει κόσμο. Το σύνηθες είναι πως μετά τις 9 η ώρα, όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτόν τον παραδοσιακό γύρο στέκονται άτυχοι αφού αυτός εξαντλείται με γοργούς ρυθμούς. Για τους πιο old school. μάλιστα, το τυλιχτό δεν σερβίρεται με τηγανιτές πατάτες, αλλά με ντομάτα, κρεμμύδι και τζατζίκι. Όχι πως δεν σερβίρεται και με πατάτα...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για όσους ενδιαφέρονται να πάνε υπάρχουν τρεις βασικοί κανόνες. Κανόνας νούμερο 1: Αν δεν έχεις υπομονή μην πας αφού κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις μεγάλη ουρά. Κανόνας νούμερο 2: Αν δεν πας νωρίς ενδεχομένως να μην προλάβεις και καθόλου φαγητό. Κανόνας νούμερο 3: Μην πας Σαββατοκύριακο αφού το μαγαζί λειτουργεί αυστηρά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Αυτά!