Επιθετικό μάρκετινγκ από εταιρεία προφυλακτικών για τον Μίλτο Τεντόγλου: «Όταν πηδάς εσύ...»

Μίλτος Τεντόγλου

i

©Intime

Επιθετικό μάρκετινγκ από εταιρεία προφυλακτικών για τον Μίλτο Τεντόγλου: «Όταν πηδάς εσύ...»

Sportal newsroom 09:11 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 07.08.2024

H επική ατάκα εταιρείας προφυλακτικών για τον Μίλτο Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με άλμα στα 8.48μ., ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους, στέλνοντας στα ουράνια τους Έλληνες.

Ο Τεντόγλου υπερασπίστηκε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Τόκιο και διατηρήθηκε στην κορυφή του κόσμου, βάζοντας το όνομα του δίπλα σε αυτό του θρυλικού Καρλ Λιούις. Ο Έλληνας κι ο Αμερικανός είναι οι μόνοι που έχουν πάρει σερί χρυσά στην ιστορία του αθλήματος.

Η εταιρεία προφυλακτικών Duo συνεχάρη τον Έλληνα ολυμπιονίκη μέσω Instagram, με μια επική ατάκα.

«Όταν πηδάς εσύ, πηδάει και όλη η Ελλάδα μαζί σου! Συγχαρητήρια!» γράφει σε ανάρτηση.

Να σημειώσουμε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου γίνεται ο πρώτος Έλληνας αθλητής του στίβου που κατακτά συνεχόμενα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και ο πρώτος γενικότερα στον 21ο αιώνα, αφού προηγήθηκε ο Πύρρος Δήμας, με τρία χρυσά από το 1992 έως το 2000. Δύο χρυσά έχει κατακτήσει με τα ελληνικά χρώματα και ο Κάχι Καχιασβίλι (1996, 2000).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!