Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του EA Sports College Football 25 (vid)

Επιστρέφει το EA Sports College Football.

i

© PrtScr

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του EA Sports College Football 25 (vid)

Πάνος Κορομηλάς • 18:41 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 14.08.2024

Η EA Sports κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει, σχετικά με το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία, το College Football θα είναι ξανά διαθέσιμο για το κοινό του.

Το 2013, η EA Sports αποφάσισε να διακόψει την κυκλοφορία του College Football. Μια σειρά παιχνιδιών, που έδινε την δυνατότητα στους gamers να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του κολεγιακού, αμερικανικού ποδοσφαίρου. Η κυκλοφορία του ξεκίνησε το 1993, όμως δέκα χρόνια αργότερα η NCAA ανακοίνωσε πως δε θα ανανεώσει τη συνεργασίας της με την εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών. 

Το σενάριο επιστροφής του πολυσυζητημένου videogame ακουγόταν από το 2021 και το κοινό δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη. Πλέον, η EA Sports επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι επανέρχεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την ονομασία «EA Sports College Football 25». Χαρακτηριστικό είναι πως στο παιχνίδι θα περιλαμβάνονται πραγματικοί παίκτες του κολεγιακού πρωταθλήματος, ενώ θα επανέλθουν τα πιο αγαπημένα modes του κοινού, Road to Glory και Dynasty.

Μάλιστα, η εταιρία μοιράστηκε με το κοινό το επίσημο trailer του video game, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και την προσμονή του κοινού. Η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα ανακοινωθεί μέσα στον Μάϊο.

Δείτε το trailer του EA Sports College Football 25: