Απίθανη σκηνή στην Belgrade Arena: Σκυλάκι έφτασε μέχρι την baseline κατά την διάρκεια του αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (vid)

Απίθανη σκηνή στην Belgrade Arena: Σκυλάκι έφτασε μέχρι την baseline κατά την διάρκεια του αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 11:54 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 19.10.2024

Πρωτόγνωρο στιγμιότυπο στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα, όταν ένα σκυλάκι έφτασε να... πατάει παρκέ κατά τη διάρκεια του ματς!

Το συγκλονιστικό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα, έβγαλε νικητές τους Καταλανούς που κατάφεραν να «σπάσουν» το αήττητο των Σέρβων. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως θα μνημονεύεται και για μια σπάνια και όμορφη στιγμή που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, σε μια επίθεση του Ερυθρού Αστέρα, ένα σκυλάκι έκανε την εμφάνισή του φτάνοντας σχεδόν μέχρι την baseline. Ο συγκεκριμένος σκύλος πάντως, φρόντισε να μην διαταράξει την επίθεση του Ερυθρού Αστέρα, αφού δεν χρειάστηκε να διακοπεί το παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε ξαναδεί παρόμοια περιστατικά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Για ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ όμως, προκαλεί ερωτήματα το πως κατάφερε αυτό το σκυλάκι να μπει στο γήπεδο.

Η ίδια η Euroleague, δημοσίευσε το όμορφο αυτό στιγμιότυπο στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok.

Ευτυχώς δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι μια γνωστή τετράποδη οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, η Λιούμπιτσα η γάτα (η οποία έχει και δικό της λογαριασμό στο Χ) και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.