Ο Τάσος Ιορδανίδης κι ο γιος του παρακολουθήσαν από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μονακό

Ο Τάσος Ιορδανίδης κι ο γιος του παρακολουθήσαν από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μονακό

Sportal newsroom 11:35 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 14.08.2024

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Ιορδανίδης πήγε μαζί τον γιο του στο ΟΑΚΑ κι είδε από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με 88-63 επί της Μονακό για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 88-63 της Μονακό στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε την 13η νίκη της σε 21 ματς στη EuroLeague

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη των «πράσινων» στους τελευταίους οκτώ αγώνες στη διοργάνωση, οι οποίοι παραμένουν σταθερά στην τετράδα. Το ΟΑΚΑ για ένα ακόμη ματς ήταν «καυτό» και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βοήθησαν τους παίκτες του «τριφυλλιού» να φθάσουν σε αυτή τη σπουδαία επικράτηση. 

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν κι ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού πήρε το γιο του και πήγαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με τους Μονεγάσκους. Οι δυο τους φυσικά έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο, μετά τη σπουδαία νίκη των «πράσινων». Ο Ιορδανίδης ανέβασε στόρι από το ΟΑΚΑ με τον γιο του, όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ. 

«Είμαι Πειραιώτης και Παναθηναϊκός. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, γιατί μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, αλλά είμαι Παναθηναϊκός! Είμαστε παραδοσιακοί… και ο γιος μας είναι Παναθηναϊκός», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Δύο στη μία» ο Τάσος Ιορδανίδης.