Ο Εβάν Φουρνιέ αναζητά ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα και... πέφτει πάνω στον Άδωνι Γεωργιάδη!

Ο Εβάν Φουρνιέ αναζητά ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα και... πέφτει πάνω στον Άδωνι Γεωργιάδη!

Γιώργος Γαβριλάκης 14:54 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 08.10.2024

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Εβάν Φουρνιέ του Ολυμπιακού, ρώτησε αν ξέρει κανείς από το κοινό του ένα καλό βιβλιοπωλείο με ξενόγλωσσες εκδόσεις. Και τελικά ένας φίλαθλος και follower του τού πρότεινε βιβλία από την «Ελλήνων Έγερσις» του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν ένας φίλαθλος και χρήστης της πλατφόρμας X (τέως Twitter) ενημερώθηκε πως ο Εβάν Φουρνιέ αναζητά πληροφορίες για το που μπορεί να βρει ένα καλό βιβλιοπωλείο στα νότια προάστεια της Αθήνας, τότε εκείνος τον έστειλε στον Άδωνι Γεωργιάδη, αν τυχόν... λιγουρεύεται βιβλία και δεν θέλει απλώς να τα διαβάσει!

Ο Γάλλος γκαρντ του Ολυμπιακού, ακόμα προσαρμόζεται, όχι μόνο στη νέα του ομάδα, αλλά και στην πόλη συνολικά. Δεν έχει μάθει όλα τα λημέρια, ακόμα. Αρχικά, βρήκε σουβλατζίδικο που να του αρέσει, το κομμωτήριο που πλέον έγινε πελάτης και τώρα ρώτησε μέσω ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για μία πρόταση όσων έχουν γνώση για το που θα βρει ένα βιβλιοπωλείο με ξενόγλωσσες εκδόσεις.

Οι απαντήσεις που πήρε είχαν ποικιλία. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και του έστειλαν διευθύνσεις και ονόματα. Ο πιο... χιουμορίστας όμως, του πρότεινε τις εκδόσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα, του επισύναψε και μία φωτογραφία από το... ιστορικό στιγμιότυπα της εκπομπής «Ελλήνων Έγερσις», από την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά την καριέρα του και «έχτισε» τη φήμη του ο νυν Υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.