Η εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του Λάντο Νόρις, νικητή του Grand Prix στην Ολλανδία

Η εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του Λάντο Νόρις, νικητή του Grand Prix στην Ολλανδία

Sportal newsroom 19:09 - 28.08.2024

Ο Λάντο Νόρις λίγες μέρες πριν πάρει τη νίκη στο Grand Prix της Ολλανδίας, είχε χωρίσει με την εντυπωσιακή Μαργκαρίτα Κορσέιρο.

Ο Λάντο Νόρις την περασμένη Κυριακή (25/8) πήρε τη δεύτερη νίκη σε Grand Prix στην καριέρα του. Ωστόσο ο Άγγλος πιλότος ήταν στην Ολλανδία χωρίς την εντυπωσιακή σύντροφό του, Μαργκαρίτα Κορσέιρο, με την οποία λέγεται ότι είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Ο Βρετανός σούπερ σταρ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε δηλώσεις που έκανε, σχολίασε ότι δεν έχει σύντροφο, κάτι που... άναψε φωτιές για τις φήμες που ήθελε το ζευγάρι να έχει χωρίσει. «Ο Λάντο και η Μαργκαρίτα περνούσαν ωραία μαζί. Αλλά η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλον. Τώρα είναι ελεύθερος και θέλει να συγκεντρωθεί στο άθλημα», αναφέρει η Sun, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Νόρις.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Μάιο, με το ζευγάρι να βρίσκεται στο Μονακό για να παρακολουθήσουν τον τελικό που έγινε τον Απρίλη. Ενώ προηγουμένως ήταν μαζί στο Μαϊάμι για το Grand Prix της Formula 1. Μάλιστα η Κορσέιρο ήταν ζευγάρι και με τον επιθετικό της Τσέλσι, Ζοάο Φέλιξ, πριν μπει σε σχέση με τον Βρετανό.

«Ο Ζοάο και εγώ πετύχαμε μερικούς στόχους πριν από μερικά χρόνια σε μια περίοδο αλλαγής, ανάπτυξης και μαθήσεως. Με το να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, είμαι τυχερή που είμαι μέρος της ζωής του», ήταν τα λόγια της σε ένα ποστ που είχε ανεβάσει στο παρελθόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!