Η αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη στο μυθικό γκολ του Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη

i

© PrtScr

Η αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη στο μυθικό γκολ του Ιωαννίδη

Sportal newsroom 09:07 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 23.08.2024

Η Ελένη Βουλγαράκη με ανάρτησή της στα social media έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη κόντρα στη Λανς.

Για τον Παναθηναϊκό το πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λανς ήταν ένας εφιάλτης. Το Τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και παρότι από το 20' και μετά είχε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Μεντίνα με κόκκινη κάρτα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 34' από τον Σαίντ.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «πράσινοι» είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και βρήκαν νωρίς νωρίς δίχτυα, με τον Φώτη Ιωαννίδη να γράφει ιστορία! Και αυτό γιατί το γκολ που πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός ήταν μυθικό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τα έκανε όλα μόνος του, παίρνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή, περνώντας τους πάντες και πλασάροντας υποδειγματικό για το 2-1.

Η αγαπημένη του, Ελένη Βουλγαράκη δεν θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει το τέρμα που σημείωσε ο σύντροφός της. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στα social media την φωτογραφία, που ανήρτησε η επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο Instagram και πρόσθεσε μία πράσινη καρδιά πάνω στο στόρι της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!