Μετά το «απίστευτο» σουβλατζίδικο, ο Εβάν Φουρνιέ επέλεξε και μπαρμπέρικο!
i

© prtscr

Μετά το «απίστευτο» σουβλατζίδικο, ο Εβάν Φουρνιέ επέλεξε και μπαρμπέρικο!

Ευτυχία Οικονομίδου 12:49 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 10.09.2024

Μετά το σουβλατζίδικο στον Νέο Κόσμο και την παραλαβή του νέου του αυτοκινήτου, ο Εβάν Φουρνιέ βρήκε επιτέλους τον... μπαρμπέρη που αναζητούσε, ο οποίος μάλιστα είναι ο ίδιος που έχει αναλάβει ολόκληρη την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Ο Εβάν Φουρνιέ μπαίνει όλο και περισσότερο στο ελληνικό κλίμα και δείχνει να εγκλιματίζεται στα νέα δεδομένα ως παίκτης πλέον του Ολυμπιακού.

Πρώτο μέλημα του Γάλλου γκαρντ ήταν να δοκιμάσει το εθνικό μας φαγητό, που δεν είναι άλλο από το παραδοσιακό σουβλάκι. Έκανε, λοιπόν την απαραίτητη στάση του στον «Αχιλλέα» μένοντας εντυπωσιασμένος από το φαγητό που έφαγε. Ο ίδιος μοιράστηκε μία φωτογραφία από το σημείο, την οποία συνόδευσε με τη φράση «Αυτό ήταν υπέροχο». 

Σειρά είχε η επιλογή του αμαξιού με το οποίο θα μετακινείται με ασφάλεια στην Αθήνα. Για 12η χρονιά Ολυμπιακός και FMS έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, με την ομάδα του Πειραιά να έχει βρει έναν ισχυρό συμπαίκτη στο πρόσωπο της εταιρείας, που βοηθάει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε όλα τα επίπεδα.

Για το τέλος άφησε την επιλογή... μπαρμπέρικου το οποίο ήταν και κάτι που απασχολούσε έντονα τον Εβάν Φουρνιέ, καθώς ήταν κι από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε, όταν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Ματίας Λεσόρ έσπευσε να τρολάρει τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας μιας και δε φημίζεται για την πλούσια... κόμη του.

Εν τέλει ο Γάλλος γκαρντ/ φόργουορντ βρήκε το μέρος στο οποίο θα εμπιστεύεται την εμφάνισή του κι αυτό δεν είναι άλλο από το μπαρμπέρικο που αναλαμβάνει αποκλειστικά παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως χαρακτηριστικά θα προσέξει κανείς με ένα γρήγορο σκρολ στη σελίδα του, παίκτες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπως ο Ελ Αραμπί, ο Τσικίνιο, ο Κάρμο, ο Καρβάλιο και ο Μάρτινς αφήνονται στα χέρια του έμπειρου «Μόκκα» για τα looks τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!