Γαλλίδα καλλονή πρωταγωνιστεί σε ερωτικό σκάνδαλο της Formula 1: Οι δύο οδηγοί που κοντράρονται για το 25χρονο μοντέλο

Γαλλίδα καλλονή πρωταγωνιστεί σε ερωτικό σκάνδαλο της Formula 1: Οι δύο οδηγοί που κοντράρονται για το 25χρονο μοντέλο

Sportal newsroom 10:13 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 07.10.2024

Η Εστέλ Όγκιλβι είχε διπλή ζωή και διατηρούσε παράλληλη σχέση με δύο ανερχόμενα ταλέντα της Formula 1, τον Όλιβερ Μπέρμαν και τον Φράνκο Κολαπίντο.

Θα μπορούσε να είναι σειρά στο Netflix αλλά δεν είναι...Τουλάχιστον ακόμα. Σε τι αναφερόμαστε; Στο ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την Εστέλ Όγκιλβι και συμπρωταγωνιστές δύο οδηγούς της Formula 1, τον Όλιβερ Μπέρμαν και τον Φράνκο Κολαπίντο.

Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 07.10.2024

TALKING POINTS: Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σε ένα ακόμη Talking Points, σχολιάζουν το 0-0 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι
REST OF THE WORLD

20:29 - 04.10.2024

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι

Το μεγάλο μυστήριο σχετικά με την υγεία του Μίκαελ συνεχίζει να απασχολεί, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να επικοινωνεί, αλλά με έναν αποκαρδιωτικό τρόπο.

Η Γαλλίδα καλλονή εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στην κυριολεξία, καθώς άλλαζε εμφάνιση, όνομα, ακόμη και ηλικία για να φαίνεται νεότερη.

Η ιστορία της αποκάλυψης της διπλής ζωής της ξεκίνησε όταν οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν σχετικά με την ηλικία και το παρελθόν της. Η Όγκιλβι, που υποστήριζε ότι είναι 21 ετών, στην πραγματικότητα είναι 25, κάτι που δημιούργησε επιπλέον ένταση όταν έγινε γνωστό ότι είναι έξι χρόνια μεγαλύτερη από τον Μπέρμαν, τον πρώτο της εραστή.

Ο Μπέρμαν δεν γνώριζε ότι η κοπέλα του διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Αργεντινό Φράνκο Κολαπίντο, επίσης ταλαντούχο οδηγό της Williams, ο οποίος φαινόταν να έχει κυριεύσει την καρδιά της Εστέλ προτού ο 19χρονος Βρετανός πιλότος εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Στα παρασκήνια της πίστας, η ένταση ανάμεσα στους δύο οδηγούς αυξήθηκε, καθώς οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στα paddocks και τα γκαράζ των ομάδων.

Οι δυο τους πέρα από αντίπαλοι στις πίστες βρέθηκαν κι αντίπαλοι στην προσωπική τους ζωής, χωρίς να το γνωρίζουν. Η Εστέλ, που πλέον είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο στο χώρο της μόδας και των social media, κατόρθωσε να ανεβάσει κατακόρυφα τους ακολούθους της στο Instagram και το TikTok μετά την αποκάλυψη του ερωτικού της τριγώνου.

Οι followers της αυξήθηκαν δραματικά, ξεπερνώντας τους 270.000, κάτι που της άνοιξε το δρόμο για επαγγελματικές συνεργασίες με κορυφαία brands, όπως τα ρολόγια Longines.

Το πραγματικό της όνομα είναι Εστέλ Λανζινιέ. Γεννήθηκε στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 1999. Η μητέρα της είναι Βρετανίδα και ο πατέρας της Γάλλος. Αποφάσισε να υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της, Μάνινγκ, που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Όταν μετακόμισε στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τη δική της καριέρα ως δικηγόρος, παρουσιαζόταν με το όνομα Εστέλ Μάνινγκ.

Η Εστέλ σπούδασε στη νότια Γαλλία προτού μετεγκατασταθεί μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζούσε στο Σάρεϊ με τη μαμά και τον 23χρονο αδερφό της Ματιέ. Στη συνέχεια μετακόμισε στην περιοχή St Albans. Όσο ήταν εκεί, φοιτούσε στο σχολείο St George's School, όπου τα δίδακτρα αγγίζουν τις 16.000 λίρες το χρόνο. Τώρα η Εστέλ σπουδάζει για να λάβει το μεταπτυχιακό της στη Νομική και ελπίζει να περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης Solicitors Qualifying Examination. Την ίδια ώρα, εργάζεται σε μια αναγνωρισμένη νομική εταιρεία στο Λονδίνο.