Στη Μύκονο ο Αντετοκούνμπο με τη Μαράια για τις... μέρες του μέλιτος - Έφαγαν σε ταβέρνα ψάρια και κολοκυθάκια τηγανητά (pics)

Στη Μύκονο ο Αντετοκούνμπο με τη Μαράια για τις... μέρες του μέλιτος - Έφαγαν σε ταβέρνα ψάρια και κολοκυθάκια τηγανητά (pics)

Sportal newsroom 09:08 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 05.09.2024

Αφού πρώτα παντρεύτηκαν στο Costa Navarino, ο Γιάννης Αντεκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, μεταφέρθηκαν στη Μύκονο για να περάσουν μερικές μέρες μόνοι τους μακριά από τα... φώτα. Κι έφαγαν σε ψαροταβέρνα, λιτά, ταπεινά και απέριττα.

Πίσω στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τη δικής του ιδιοκτησίας ταβέρνα με ελληνικό φαγητό. Άλλο όμως, να τρως το ψαράκι σου στο Ουισκόνσιν κι άλλο στα γραφικά στενά της Μύκονου ή πάνω στο κύμα.

Στο «Νησί των Ανέμων» μεταφέρθηκε ο σούπερ σταρ των Μπακς και του NBA ολόκληρου, παρέα φυσικά με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ, αφού πρώτα πέρασε μαζί της τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μεσσηνία.

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:45 - 31.08.2024

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)

Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει επίσημο ζεύγος με την Μαράια, αλλά το γαμήλιο πάρτι στο Costa Navarino έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή. Οι επίτιμοι καλεσμένοι, το White και το Nigerian Party, οι NBAers, ο Βασίλης Σπανούλης, φίλοι από την Αμερική και από τα Σεπόλια στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Το τριήμερο πάρτι με τις υπέρλαμπρες παρουσίες ολοκληρώθηκε στο Costa Navarino και οι νεόνυμφοι αμέσως μετά ήθελαν να απομακρυνθούν από το... επίκεντρο. Έτσι, μεταφέρθηκαν στην Μύκονου, για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι τους. Προφανώς, χρονικά περιθώρια για μήνα του μέλιτος δεν υπάρχει, μιας και ο Greek Freak θα επιστρέψει σύντομα στις ΗΠΑ για την προετοιμασία του, αλλά λίγες μέρες ήταν αρκετές για να περάσουν όμορφα και να αναζωογονηθούν.

Βέβαια, αν και Σεπτέμβρη μήνα η Μύκονος δεν βρίσκεται στο... πικ της, η παρουσία ειδικά του Αντετοκούνμπο δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε στη δική του ανάρτηση που ακριβώς βρίσκονται με την Μαράια, αλλά τα αποκαλυπτήρια μέσω... τρίτων δεν άργησαν να γίνουν.

Οι δυο τους έφαγαν στην ταβέρνα «Lia», που βρίσκεται στην ομώνυμη παραλία στο νοτιοανατολικό μέρος του νησιού και μάλιστα από τις εικόνες προέκυψε που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και το τι επέλεξαν για να δειπνήσουν: Ψάρι, κολοκυθάκια και σαλάτα χωριάτικη. Δηλαδή, απλά λυτά και απέριττα. Καμία σχέση με τη χλιδή και την υπερβολή των event του Costa Navarino. Εκεί βέβαια, έπρεπε να ικανοποιηθούν τα ακριβά γούστα των υπέρλαμπρων προσκεκλημένων. Του ΛεΜπρόν Τζέιμς, της Σερένα Ουίλιαμς και των λοιπών...