Viral: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρώει με τα πεθερικά του στη Μύκονο (vid)
i

printscreen

Viral: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρώει με τα πεθερικά του στη Μύκονο (vid)

Sportal newsroom 10:18 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 06.09.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παραμένουν στη Μύκονο για το ταξίδι του μέλιτος και μαζί τους είναι και τα πεθερικά του Greek Freak.

Πριν τον γάμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πάει με τα αδέλφια του στη Μύκονο για τα... προεόρτια. Μετά τον γάμο, πήρε την αγαπημένη του, Μαράια, για να περάσουν τις... μέρες του μέλιτος γιατί για μήνα του μέλιτος δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Διότι, άμεσα θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ, μιας ξεκινάει το training camp των Μιλγουόκι Μπακς και η προετοιμασία εν όψει την έναρξης της σεζόν στο NBA (23 Οκτωβρίου).

Μόνο που δεν είναι μόνοι τους τελικά στο «νησί των ανέμων», όπως αρχικά είχε φανεί από τα στιγμιότυπα που οι δυο του γευμάτιζαν σε παραλιακή ταβέρνα. Τελικά, μαζί τους είναι και τα πεθερικά του Greek Freak.

Από τη στιγμή που μαθεύτηκε η παρουσία του ζευγαριού στη Μύκονο, κάποια από τα... βήματά τους γίνονται αντιληπτά, οι paparazzi προσπαθούν να βρουν «λαβράκια». Αυτή τη φορά, η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε το ζεύγος, σε κοσμικό εστιατόριο και μαζί τους ήταν και οι γονείς της Μαράια Ριντλσπίγκερ.