Γιατί αυτή η απλή φωτογραφία του Τούρκου Ολυμπιονίκη κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Γιατί αυτή η απλή φωτογραφία του Τούρκου Ολυμπιονίκη κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Sportal newsroom 11:48 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 01.08.2024

Οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια φωτογραφία του Τούρκου σκοπευτή Γιουσούφ Ντίκετς, ο οποίος αγωνίστηκε στο μεικτό ομαδικό αγώνισμα 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, στο Παρίσι.

Ο 51χρονος σκοπευτής και η Sevval Ilayda Tarhan διεκδίκησαν το ασημένιο μετάλλιο, αλλά ήταν... η αντισυμβατική προσέγγιση του Ντίκετς στον αγώνα, που έκανε την εικόνα του να γίνει viral.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει τεράστια αμοιβή σε όποιον βρει τον γάτο του
SPORT+

10:06 - 01.08.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει τεράστια αμοιβή σε όποιον βρει τον γάτο του

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω των social media έκανε γνωστό πως έχασε τον αγαπημένο του γάτο, τον «Φρι» και προσφέρει τεράστια αμοιβή σε όποιον τον βρει.

Ο Ντίκετς έγινε γνωστός μετά από μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η οποία τον απεικονίζει να αγωνίζεται με έναν πρωτόγνωρο χαλαρό τρόπο, χωρίς καν τον τυπικό εξοπλισμό σκοποβολής - και με το ένα χέρι στην τσέπη.

Οι περισσότεροι σκοπευτές στους Ολυμπιακούς Αγώνες χρησιμοποιούν προστατευτικά αυτιών όταν πυροβολούν και φορούν ειδικά γυαλιά που κρύβουν την όραση στο ένα μάτι, ώστε οι αγωνιζόμενοι να μην χρειάζεται να το κρατούν κλειστό - μερικές φορές διαθέτουν φιμέ φακούς για να βοηθήσουν στη λάμψη.

«Η Τουρκία έστειλε έναν 51χρονο τύπο χωρίς ειδικούς φακούς, κάλυμμα για τα μάτια ή προστασία αυτιών και εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο», ανάρτησε ένας χρήστης στο X - στον οποίο ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ απάντησε: «Ωραία».

Μία στο εκατομμύριο: Μέλισσα προσγειώθηκε στο χέρι τοξοβόλου δευτερόλεπτα πριν τη βολή της!
SPORT+

10:20 - 01.08.2024

Μία στο εκατομμύριο: Μέλισσα προσγειώθηκε στο χέρι τοξοβόλου δευτερόλεπτα πριν τη βολή της!

Η Νότια Κορέα κατέκτησε το 10ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της ομαδικής τοξοβολίας γυναικών, παρά την προσπάθεια μιας μέλισσας μέλισσας να αλλάξει το αποτέλεσμα.

«Ξέρω έναν εκπαιδευμένο δολοφόνο, τον βλέπω», αστειεύτηκε ένας άλλος.

«Η Τουρκία έστειλε δολοφόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες;» έγραψε ένας άλλος.

Ένας τέταρτος έγραψε: «Τουρκική κυβέρνηση: Έχουμε άλλου είδους δουλειά για εσάς αυτή την εβδομάδα».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!