Σόκαρε το διαδίκτυο η πρώην σύντροφος του Μπάρτρα με τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media! (pic)

Γκοϊκοετσέα

i

© Instagram

Σόκαρε το διαδίκτυο η πρώην σύντροφος του Μπάρτρα με τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media! (pic)

Sportal newsroom 19:19 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 19.08.2024

Η πρώην κοπέλα του Μάρκ Μπάρτρα, Τζέσικα Γκοϊκοετσέα, απολαμβάνει τις διακοπές της και... τρελαίνει τους ακόλουθούς της.

Μπορεί το επίθετο της να παραπέμπει σε δύο σημαντικές μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής Σέρχιο Γκοϊκοετσέα και τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ισπανίας, Άντονι Γκοϊκοετσέα, όμως η μοναδική επαφή της με το άθλημα είναι η πρώην σχέση της με τον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ Μπέτις, Μαρκ Μπάρτρα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Τζέσικα Γκοϊκοετσέα...

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Η Γκοϊκοετσέα ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 της και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με διάσημα brands και οίκους μόδας, όπως η Puma και η Calvin Klein, ενώ έχει υπάρξει μέλος της Victoria’s Secret. 

Επιπλέον έχει ποζάρει επίσης σε περιοδικά όπως η Vogue, το Glamour, το Elle, το GQ και το Esquire. Πριν μερικά χρόνια, το 2019 αποφάσισε να δοκιμαστεί και στον χώρο του fashion design, λανσάροντας το δικό της brand ένδυσης, το GOI.

Η 27χρονη είναι από πιο περιζήτητα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και μία από τις πιο επιδραστικές influencer της Ισπανίας. Γι' αυτό μάλιστα και αρκετοί την αποκαλούν «βασίλισσα της Ισπανίας». 

Φυσικά, φροντίζει συχνά πυκνά να έχει τα φώτα πάνω της με τις... αποκαλυπτικές της εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν, κατάφερε να κλέψει την παράσταση για ακόμη μία φορά. 

Η Γκοϊκοετσέα πήρε την απόφαση να αναρτήσει μία καυτή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή κι όπως είναι λογικό, τα σχόλια έχουν πέσει... βροχή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!