Γνωστή influencer αποκάλυψε πώς φλερτάρουν οι ποδοσφαιριστές: «Πρώτα στέλνουν ένα μήνυμα, αντιδράσεις στην ιστορία! Αν δεν απαντήσεις...»

Γνωστή influencer αποκάλυψε πώς φλερτάρουν οι ποδοσφαιριστές: «Πρώτα στέλνουν ένα μήνυμα, αντιδράσεις στην ιστορία! Αν δεν απαντήσεις...»

20:00 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 29.05.2024

Τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρουν οι ποδοσφαιριστές αποκάλυψε γνωστή influencer.

Η διαρκής ανάπτυξη στα social media έφερε και νέους τρόπους στο φλερτ. Η Τζέντετ, γνωστή influencer από την Ισπανία επισημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές «είναι οι χειρότεροι».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σημερινές σχέσεις. Η Τζέντετ ισχυρίστηκε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που φλερτάρουν πιο πολύ μέσω social media. «Σου μιλάνε, μετά βλέπουν ότι έχεις δει το μήνυμά σου, διαγράφουν το μήνυμα και δεν απαντούν ποτέ. Αυτό που δεν ξέρουν ότι εσύ καταγράφεις τα πάντα», επεσήμανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Η ηθοποιός αναγνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν αυτή την τακτική γιατί η πλειοψηφία διαπράττει απιστία: «Μερικές φορές σου στέλνουν δύο μηνύματα, αλλά τα διαγράφουν γιατί έχουν γυναίκες και όλα αυτά. Όταν βλέπουν ότι έχεις δει το μήνυμα ή ότι δεν το έχεις δει τους απάντησε, το διαγράφου. Οι άπιστοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο», σημειώνει η Τζεντέτ.

Σύμφωνα με τον Τζεντέτ, αυτή είναι η τεχνική που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές για να μπορούν να έχουν μια περιστασιακή συνάντηση. «Σου μιλάνε, σου δίνουν μερικά «like» στις ιστορίες που ανεβάζεις και μετά σου γράφουν ιδιωτικά ή σε ακολουθούν και σταματούν να σε ακολουθούν γρήγορα για να δουν αν το έχεις δει», λέει η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Tags: