H σταρ του OnlyFans, Αλίσα Νιούμαν, άφησε άναυδους τους θεατές με τον πανηγυρισμό της για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ

H σταρ του OnlyFans, Αλίσα Νιούμαν, άφησε άναυδους τους θεατές με τον πανηγυρισμό της για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ

Sportal newsroom 13:30 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 10.08.2024

Ο πανηγυρισμός του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου από την Καναδή αθλήτρια του επί κοντώ, Αλίσα Νιούμαν, δίχασε το διαδίκτυο...

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, Αλίσα Νιούμαν, πανηγύρισε την κατάκτηση του μεταλλίου της με μια κίνηση που άφησε άναυδους τους θεατές.

Ο Νιούμαν, ξεπερνώντας τα 4,85μ., «έκλεψε» το μετάλλιο από την Αυστραλή Νίνα Κένεντι και πανηγύρισε έξαλλα την επίδοσή της στο Stade de France του Παρισιού. Για την ακρίβεια με έναν τρόπο που ορισμένοι θεατές δεν περίμεναν.

Η Καναδή, η οποία εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να ακολουθήσει καριέρα και στον κόσμο του περιεχομένου για ενήλικες, έτρεξε προς στον στίβο του γηπέδου και έκανε «τουέρκ».

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πολλοί θαυμαστές της (και μέσα από την σελίδα OnlyFans- την αποθέωσαν.

«Ξέρει τι κάνει», «αυτή η επανάληψη σε αργή κίνηση, με άφησε άφωνο», «ήταν η ευκαιρία της και την άρπαξε από τα μαλλιά», «οι δονήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος είναι πολλές», ήταν μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια, ενώ υπήρξαν και αντίθετες απόψεις, όπως: «Γιατί πρέπει να καταστρέψει τη στιγμή;», «Αυτά τα σχόλια είναι άθλια, αφήστε κάποιον που έχει δουλέψει σκληρά για τέσσερα χρόνια να διασκεδάσει».

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της Team Canada στο Twitter, η Νιούμαν έγινε η πρώτη Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ για τη χώρα εδώ και 112 χρόνια - ένα επίτευγμα που σίγουρα αξίζει να γιορτάσει με τον τρόπο που η ίδια κρίνει.

Η Νιούμαν αποφάνθηκε: «Ήταν μια πραγματικά σουρεαλιστική στιγμή και ήταν φοβερή. Απλώς νιώθω εκπληκτικά και μεγάλη τιμή που είμαι η πρώτη γυναίκα στο επί κοντώ που έφερε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο για τον Καναδά».

Φωτογραφικά καρέ από τον πανηγυρισμό της

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!