Η Παραγουανή κολυμβήτρια, Λουάνα Αλόνσο, έκανε ντεμπούτο στο OnlyFans και υπόσχεται στους θαυμαστές της: «Δεν θα το μετανιώσετε»

Η Παραγουανή κολυμβήτρια, Λουάνα Αλόνσο, έκανε ντεμπούτο στο OnlyFans και υπόσχεται στους θαυμαστές της: «Δεν θα το μετανιώσετε»

Sportal newsroom 15:01 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 15.10.2024

Πρεμιέρα στο OnlyFans έκανε η Λουάνα Αλόνσο, η οποία είχε αποβληθεί από το Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού «για ανάρμοστη συμπεριφορά».

Η Παραγουανή κολυμβήτρια, η οποία τραβάει τα βλέμματα με την εξωτερική της εμφάνιση και βρέθηκε στο επίκεντρο των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων -λόγω της συμπεριφοράς της, έγινε τώρα πρωτοσέλιδο σε πολλά Μέσα με αφορμή τη... βουτιά της στον κόσμο του OnlyFans.

Η Αλόνσο, η οποία είχε εκφράσει προηγουμένως την επιθυμία της να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και να προωθήσει την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Παραγουάη, φαίνεται πως έκανε στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της. Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση σε ηλικία μόλις 20 ετών, ξεκίνησε ένα εγχείρημα στον χώρο ψυχαγωγίας ενηλίκων, που έρχεται σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες που κάποτε μοιραζόταν δημόσια.

Ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στο OnlyFans δημοσιεύοντας έναν σύνδεσμο με μια απλή λεζάντα: «Επιτέλους». Στο προφίλ της στο OnlyFans, η Λουάνα χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως: «Η αγαπημένη σου πρώην κολυμβήτρια» και προσφέρει στους συνδρομητές αποκλειστικό περιεχόμενο για 35 δολάρια το μήνα, με φωτογραφίες και βίντεο — κυρίως με μαγιό.

Δεν έχασε χρόνο και άρχισε να μοιράζεται περιεχόμενο, προκαλώντας σάλο και ανάμεικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μήνυμα της ίδιας προς τους θαυμαστές της για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό -άρα και χρήματα στον λογαριασμό της- είναι λιτό και απέρριτο: «Ελα και δεν θα το μετανιώσεις».

Η Αλόνσο απομακρύνθηκε από το Χωριό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 μετά από «ανάρμοστη συμπεριφορά», μεταξύ άλλων και κατά της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης. Μετά την αποτυχία της να προκριθεί στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα, αποσύρθηκε από το άθλημα.