Η Ριάνα και ο σύντροφός της ετοιμάζονται ν’ αγοράσουν αγγλικό σύλλογο!

Η Ριάνα και ο Asap Rocky.

i

©IMAGO

Η Ριάνα και ο σύντροφός της ετοιμάζονται ν’ αγοράσουν αγγλικό σύλλογο!

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:08 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 21.10.2024

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι είναι η Ριάνα και ο σύντροφός της Asap Rocky για ν’ αγοράσουν την Τρανμίρ.

Η Ριάνα στις εξέδρες αγγλικού γηπέδου; Πολύ πιθανό, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο σύντροφός της Asap Rocky βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για ν’ αγοράσει την Τρανμίρ Ρόβερς.

Μία ομάδα που αγωνίζεται στην League Two, την τέταρτη ουσιαστικά κατηγορία της Αγγλίας και αυτή τη στιγμή, έπειτα από 11 αγωνιστικές, είναι στη 16η θέση ανάμεσα σε 24 ομάδες.

Η Τρανμίρ, λοιπόν, είναι πολύ κοντά στο ν’ αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και ανάμεσά στους ενδιαφερόμενους είναι ο Asap Rocky. Ο 36χρονος ράπερ, που έχει σχέση με τη Ριάνα φέρεται να είναι μέλος επενδυτικού ομίλου που συζητά την αγορά του 80% του κλαμπ, μεριδίου αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών (κοντά στα 18 20 εκατ. ευρώ).

Επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι ο Τζο Τακοπίνα, ο δικηγόρος που αποκαλείται «σταρ» της νομικής και πρώην εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ. Η Daily Mail πιστεύει ότι «ο Ρόκι είναι μαζί με τον Τζο» και σε δημοσίευμα αναφέρεται:

«Ο Τζο έχει ήδη πάει σε μερικούς αγώνες της Τρανμίρ και ο Ρόκι σχεδιάζει επίσης να προχωρήσει όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία».

Σύμφωνα με τον Τακοπίνα, ο οποίος έχει επίσης εμπλακεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο, η Τρανμίρ που έχει έδρα στο Μέρσεϊσαϊντ στη βορειοδυτική Αγγλία, είναι «ένας υποτιμημένος σύλλογος και ότι το έξυπνο μάρκετινγκ και η παρουσία διασήμων θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να ανατρέψει την κατάσταση. Μπορεί να δούμε ακόμα και τη Ριάνα σε έναν αγώνα της League Two».