«Πόναγε το βράδυ»; Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη (vid)

«Πόναγε το βράδυ»; Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη (vid)

Sportal newsroom 15:28 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 07.10.2024

Ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τις ανάγκες της Stoiximan Super League οδήγησε στη δημόσια τοποθέτηση της συντρόφου του, Ελένης Βουλγαράκη στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ημίωρο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού κι όσο κι αν το πάλεψε δεν άντεξε και στο 43ο λεπτό του αγώνα αποχώρησε από το γήπεδο, με τις ενοχλήσεις να μην του επιτρέπουν να συνεχίσει στο ματς, με τον Αντράζ Σπόραρ να περνάει στη θέση του.

Αυτός ο τραυματισμός έχει ως αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός της θλάσης και το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και ο χρόνος αποκατάστασης. Δεν θα είναι διαθέσιμος πάντως στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τον 2ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League, με Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και Ιρλανδία εντός. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα δύο πρώτα ματς, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Πρωτάθλημα (20/10) και με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, για το Conference League (24/10).

Αμφίβολοι για ΟΦΗ και Τσέλσι οι Ιωαννίδης, Ντραγκόφσκι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 07.10.2024

Αμφίβολοι για ΟΦΗ και Τσέλσι οι Ιωαννίδης, Ντραγκόφσκι

Δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών καλείται να διαχειριστεί, στο διάστημα της διακοπής, ο Παναθηναϊκός. Οι μυικοί τραυματισμοί των Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, Φώτη Ιωαννίδη και η σοβαρότητά τους.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου συμμετέχει η σύντροφός του, Ελένη Βουλγαράκη, οι συνεργάτες της την έβαλαν στο... στόχαστρο ρωτώντας τη για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη: «Παιδιά, όταν τα έχουν ποδοσφαιριστές με κορίτσια, καλή ώρα, είναι λαμπερά ζευγάρια. Δεν είναι Ελένη;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε: «Ξέρω εγώ; Εσείς θα μου πείτε. Με βλέπετε λαμπερή;».

«Πότε θα γυρίσει ο Φώτης πίσω;», ρωτήθηκε και στη συνέχεια απάντησε: «Δεν ξέρουμε, γιατί οι εξετάσεις του είναι να γίνουν το απόγευμα».

Μετά της τέθηκε η ερώτηση: «Πόναγε το βράδυ»;

«Αισθάνεται ένα τράβηγμα. Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε η Ελένη Βουλγαράκη.