Αμέριμνος και... γυμνός στους δρόμους της Κίνας ο Κάιρι Ίρβινγκ (vids)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ γυμνός στους δρόμους της Κίνας.

Αμέριμνος και... γυμνός στους δρόμους της Κίνας ο Κάιρι Ίρβινγκ (vids)

Απόστολος Μαυράκης 09:44 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 20.09.2024

Ο Κάιρι Ίρβινγκ βρέθηκε στην Κίνα για την παρουσίαση του νέου του παπουτσιού σε συνεργασία με την εταιρεία ANTA και φρόντισε να κάνει την παρουσία του... αισθητή.

Με την νέα σεζόν του NBA να βρίσκεται προ των πυλών, όλοι οι παίκτες της λίγκας βρίσκονται στον «πυρετό» της προετοιμασίας. Μάλλον, σχεδόν όλοι, καθώς ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει πρώτα να διευθετήσει κάποιες... δουλειές του στην Κίνα. Ο ίδιος, είναι έτοιμος να λανσάρει τα νέα, δικά του παπούτσια μέσω της κινέζικης εταιρείας ANTA και βρέθηκε στην απέραντη ασιατική χώρα για εμπορικούς σκοπούς, αλλά και για μερικές μέρες περιήγησης και χαλάρωσης.

Στα πλαίσια λοιπόν της κυκλοφορίας του νέου του παπουτσιού «ANTA KAI 1», ο Κάιρι βρέθηκε στην Κίνα και φρόντισε να το κάνει με στιλ. Εθεάθη να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα στους δρόμους της Κίνας, φορώντας μερικά από τα... κλασσικά και συμβολικά κολιέ στον λαιμό του. Γύρω του είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου ακολουθώντας τον και προσπαθώντας να αποσπάσουν κάποια selfie ή έστω ένα αυτόγραφο από τον Αμερικανό σταρ.

Ο ίδιος απολαμβάνει και με το παραπάνω τις στιγμές αυτές, σχολιάζοντας μάλιστα το εν λόγω βίντεο στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) γράφοντας «Ευγνωμοσύνη και Αγάπη». Φαίνεται μάλιστα να φοράει και τα lifestyle παπούτσια του ονόματι «ΑΝΤΑ Hela», τα οποία έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από την μπασκετική διαδικτυακή κοινή γνώμη.

Σε άλλο σχετικό βίντεο από το ταξίδι του στην Κίνα, ο Ίρβινγκ φαίνεται να είναι πνιγμένος από μια λαοθάλασσα και να υπογράφει μανιωδώς φανέλες, παπούτσια και ο,τι άλλο του πετάει το κοινό. Η αποθέωση και αγάπη που λαμβάνει φαίνεται να ενθουσιάζουν τον σταρ των Ντάλας Μάβερικς, κάτι το οποίο δεν κρύβεται και από τις εκφράσεις του προσώπου του.

Πριν την συνεργασία του με την ΑΝΤΑ, ο Ίρβινγκ συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με την πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών Nike. Τα signature shoes του ήταν από τα πιο δημοφιλή της αγοράς, ενώ ο ίδιος αποτελούσε ένα από τα βασικά πρόσωπα της εταιρείας. Όλα αυτά ωστόσο, μέχρι τον Νοέμβρη του 2022.

Τότε, η σχέση του Κάιρι με την Nike ήρθε σε πλήρη ρήξη, μετά από μια πολυσυζητημένη ενέργεια του Αμερικάνου. Αιτία της ρήξης αυτής, υπήρξε η προώθηση ενός αντισημιτικού ντοκιμαντέρ από τον Ίρβινγκ στα social media. Η Nike διέκοψε άρον-άρον την μεταξύ τους συνεργασία, ενώ ο ίδιος είχε απολογηθεί δημόσια για την πράξη του αυτή.

Τον Ιούλιο του 2023, ο Ίρβινγκ υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την ΑΝΤΑ, ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη ως επικεφαλής του δημιουργικού κομματιού στον τομέα του μπάσκετ για την εταιρεία. Παρακάτω, διακρίνονται τα πρώτα του παπούτσια με την εταιρεία «ΑΝΤΑ ΚΑΙ 1», των οποίων το χρώμα έχει εμπνευστεί από τα κολεγιακά του χρόνια στους Duke Bluedevils.