Τρομερό: Καρβαχάλ και Χοσέλου είναι παντρεμένοι με τις δίδυμες αδερφές Κανιθάρες! (pics)

Καρβαχάλ και Χοσέλου με τις δίδυμες αδερφές

i

© PrtScr

Τρομερό: Καρβαχάλ και Χοσέλου είναι παντρεμένοι με τις δίδυμες αδερφές Κανιθάρες! (pics)

Sportal newsroom 14:35 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 02.06.2024

Η άγνωστη συγγένεια του Καρβαχάλ με τον Χοσέλου και οι αδερφές που «έκλεψαν» την παράσταση στο Λονδίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League κι επέστρεψε στον θρόνο της. Οι παίκτες του Αντσελότι σήκωσαν για 15η φορά το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μετά τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στους Γερμανούς, έστησαν ένα ατελείωτο «πάρτι» μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άπαντες το γιόρτασαν αυτό το σπουδαίο επίτευγμα του συλλόγου με τη ψυχή τους, ενώ την παράσταση «έκλεψαν» οι σύζυγοι των πρωταθλητών Ευρώπης και συγκεκριμένα οι δίδυμες αδερφές Κανιθάρες.

Η άγνωστη συγγένεια του Καρβαχάλ με τον Χοσέλου

Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν, ωστόσο οι Καρβαχάλ και Χοσέλου εκτός από συμπαίκτες είναι και συγγενείς. Ο επιθετικός των Μαδριλένων που ζει το όνειρό του στην αγαπημένη του Ρεάλ τη φετινή σεζόν, έχει στο πλευρό του τη Μέλανι Κανιθάρες, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Από την άλλη, ο Ισπανός μπακ και σκόρερ του τελικού είναι παντρεμένος με τη Δάφνη Κανιθάρες, δίδυμη αδερφή της Μέλανι. Τα δύο μοντέλα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των αγαπημένων τους, δεν χάνουν ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στον χθεσινό τελικό (1/6) τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.