Σοκ: Το εμετικό γκράφιτι των Κροατών χούλιγκαν για τον Μιχάλη Κατσούρη (pic)

Ο Μιχάλης Κατσούρης

i

© AEK FC

Σοκ: Το εμετικό γκράφιτι των Κροατών χούλιγκαν για τον Μιχάλη Κατσούρη (pic)

Sportal newsroom 23:23 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 10.08.2024

Ένας χρόνος και κάτι μέρες έχουν περάσει από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ δεν δίστασαν να το... γιορτάσουν.

Ένας χρόνος και κάτι μέρες έχουν περάσει από το βράδυ που ο Μιχάλης Κατσούρης έπεσε νεκρός ύστερα από επεισόδια οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γεγονός που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και ανέδειξε το σοβαρό πρόβλημα του χουλιγκανισμού.

Στις 7 Αυγούστου του 2023, οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, καθώς χούλιγκαν της Ντίναμο επιτέθηκαν βίαια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ατόμων και τον θάνατο του αδικοχαμένου οπαδού της Ένωσης, ο οποίος μαχαιρώθηκε κι άφησε την τελευταία του πνοή.

12 μήνες μετά και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, οι «Bad Blue Boys», οι οργανωμένοι οπαδοί της κροατικής ομάδας που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια δεν δίστασαν να το... γιορτάσουν. Οι ίδιοι ζωγράφισαν ένα γκράφιτι στους δρόμους του Ζάγκρεμπ, με το οποίο αναφέρονται στο συγκεκριμένο περιστατικό, με τις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media να προκαλούν το απόλυτο σοκ.

Να θυμίσουμε επίσης πως μέσω ανάρτησης στα social media, η Original 21 αποκάλυψε πως η Θύρα 21 θα αλλάξει όνομα και θα πάρει αυτό του Μιχάλη Κατσούρη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!