Μοντέλο από τη Σουηδία υποστήριξε ότι συνευρέθηκε σε πάρτι με τον Εμπαπέ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μοντέλο από τη Σουηδία υποστήριξε ότι συνευρέθηκε σε πάρτι με τον Εμπαπέ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Sportal newsroom 22:28 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 16.10.2024

Το μοντέλο από τη Σουηδία Τζούλια Φράνζεν αποκάλυψε ότι πήγε πάρτι με τον Εμπαπέ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, αφού η σουηδική εισαγγελία άνοιξε έρευνα για φερόμενη σεξουαλική επίθεση από τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια παραμονής του στη Στοκχόλμη πριν μερικές μέρες.

Ο Τύπος στη Σουηδία συνεχίζει να συνδέει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με την υπόθεση, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Στοκχόλμη και αφορά καταγγελία κοπέλας για βιασμό σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Την Τετάρτη η εφημερίδα Expressen δημοσίευσε μία συνέντευξη της Τζούλια Φράνζεν, ένα μοντέλο 35 ετών από τη Σουηδία που υποστήριξε ότι βρέθηκε σε πάρτι με τον Εμπαπέ την περασμένη Πέμπτη στη Στοκχόλμη και ήταν στο παρελθόν σε ανάλογη εκδήλωση με τον νυν άσο της Αλ Νασρ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν εκείνος έπαιζε στη Γιουβέντους.

Η Τζούλια Φράνζεν δήλωσε ότι προσλαμβάνονται διοργανωτές για να πάρουν μοντέλα σε μυστικά πάρτι, όπου θα είναι παρόντες διάσημοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα είπε η Φράνζεν: «Κανονικά η προϋπόθεση για να είσαι καλεσμένος σε αυτό το πάρτι είναι να είσαι όμορφη και να έχεις μια ευχάριστη προσωπικότητα.

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»
LA LIGA

21:50 - 15.10.2024

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»

Σε τοποθέτηση της η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ, Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ, ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άναυδος με όλη αυτή την ιστορία σχετικά με την έρευνα που είναι ανοιχτή για καταγγελία για βιασμό.

Μας αναγκάζουν να βάλουμε τα κινητά μας σε ένα κουτί στην είσοδο, οπότε δεν υπάρχουν αρχεία ή φωτογραφίες. Αυτά τα πάρτι είναι πολύ συχνά, μας λένε σαν να ήταν δουλειά μόντελινγκ και ο ίδιος κανόνας είχε ήδη εφαρμοστεί σε ένα άλλο πάρτι στο οποίο ήμουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Στο φινάλε αποκάλυψε ότι ήταν και σε πάρτι της αποστολής της εθνικής Γαλλίας, μία μέρα πριν αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Στον Τύπο της Σουηδίας δίνουν μεγάλη έκταση στην υπόθεση και νωρίτερα αναφερόταν σε δημοσιεύματα: «Ο Εμπαπέ ήταν στη Στοκχόλμη για 48 ώρες την περασμένη εβδομάδα και έκανε πάρτι στο Östermalm την Πέμπτη.

Δύο μέρες αργότερα, ελήφθη μια αναφορά στην αστυνομία για βιασμό στο ξενοδοχείο Bank όπου ζούσε ο Γάλλος άσος. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV4, η γυναίκα πήγε σε τμήμα βιασμών σε νοσοκομείο κι εκεί ανέφερε τον Εμπαπέ ως δράστη».

Στη γυναίκα έχει ανατεθεί νομικός σύμβουλος. “Δεν έχω κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή εκτός από το ότι μπορώ να επιβεβαιώσω ότι διορίστηκα ως συνήγορος του ενάγοντος”, τόνισε η Πέτρα Έκλουντ, στην Expressen.