Το πάρτι του Εμπαπέ με μοντέλα από τη Σουηδία – Μίνιμουμ 44.000 ευρώ το κόστος για τους διάσημους, ιδιωτικά τζετ, αλκοόλ, ναρκωτικά

Εικόνα μετά το πάρτι του Εμπαπέ.

i

©aftonbladet

Το πάρτι του Εμπαπέ με μοντέλα από τη Σουηδία – Μίνιμουμ 44.000 ευρώ το κόστος για τους διάσημους, ιδιωτικά τζετ, αλκοόλ, ναρκωτικά

Γιώργος Σακελλαρίου 21:02 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 17.10.2024

Στη Σουηδία αναφέρθηκαν στα πάρτι που διοργανώνονται με διάσημους ποδοσφαιριστές και άλλους αθλητές, καλλιτέχνες. Πόσο κοστίζει ένα πάρτι σαν αυτό που έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ και που σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πήγε πρόσφατα με φίλους και συγγενείς στη Στοκχόλμη.

Στη σουηδική πρωτεύουσα έκανε ένα πολυτελές πάρτι, που κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο κορώνες, 44.000 ευρώ, ανά διανυκτέρευση. Τα πάρτι είναι αυστηρά ιδιωτικά, χωρίς κινητά τηλέφωνα και εμπιστευτικότητα για την προστασία των παρευρισκομένων και τη διατήρηση της αποκλειστικότητας.

Το Stureplan στη Στοκχόλμη προσελκύει διεθνείς διασημότητες και πλούσιους ανθρώπους για αποκλειστικά πάρτι, παρουσία μοντέλων από τη Σουηδία. Οι διοργανωτές προσφέρουν τα πάντα, από ιδιωτικά τζετ έως αποκλειστικές αίθουσες κι εάν είναι απαραίτητο, μπορούν επίσης να οργανώσουν πιο πριβέ συγκεντρώσεις, όπου οι επισκέπτες επιλέγουν παρέα ανάμεσα στις προσκεκλημένες γυναίκες.

Η στρατηγική της σιωπής γύρω από τα πάρτι είναι δεδομένη και σπάνια διαρρέει κάτι. Οι γυναίκες που παρευρίσκονται δεν επιτρέπεται να φέρουν τηλέφωνα και κινδυνεύουν να αποκλειστούν από μελλοντικές εκδηλώσεις εάν αποκαλύψουν οτιδήποτε. Αρκετές γυναίκες μαρτυρούν ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική και χωρίς εξαναγκασμό.

Σύμφωνα με την Aftonbladet, πάντως, το πάρτι όπως αυτό που έκανε ο Εμπαπέ στο Stureplan κοστίζει περίπου 500.000 SEK ανά διανυκτέρευση, δηλαδή 44.000 ευρώ. Αυτό είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να ξοδέψει κάποιος για ν’ αποκτήσει ένα «ιδιωτικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης».

Στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις ενός διοργανωτή των περίφημων πάρτι: «Πίσω από τις κλειστές πόρτες, το ποτό ρέει και τα τηλέφωνα απαγορεύονται αυστηρά.

“Τα λύνουμε όλα. Ιδιωτικό τζετ, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Και κορίτσια, φυσικά”, λέει μια πηγή νυχτερινού κέντρου στην Aftonbladet.

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στη Σουηδία και στο πάρτι του Εμπαπέ στο Stureplan.

Αλλά δεν είναι μόνος του όταν ταξιδεύει στη Στοκχόλμη για πάρτι με Σουηδέζες.

Συχνά οι φιλοξενούμενοι κάνουν πάρτι σε ιδιωτικά δωμάτια που έχουν στήσει οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Κάθε εβδομάδα, διασημότητες και άλλοι πλούσιοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο πετούν στη Σουηδία με ιδιωτικό τζετ για να γνωρίσουν τη σουηδική πολυτέλεια.

“Χωρίς κορίτσια, δεν λειτουργεί κανένα νυχτερινό κέντρο. Έτσι λειτουργεί και λειτουργούσε πάντα”, τόνισε η πηγή.

Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι, οι γυναίκες είναι ήδη στη θέση τους, παρατάσσονται στα τραπέζια και ο καλεσμένος μπορεί να επιλέξει με ποιες γυναίκες θέλει να κάνει πάρτι.

Η πηγή του νυχτερινού κέντρου λέει ότι σπάνια χρειάζεται να γίνει μια επιλογή επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τι περιμένει ο πελάτης.

Βλέπετε κάτι ανήθικο σε αυτή την έννοια;

“Όχι, δεν νομίζω. Παίρνουν φαγητό και ποτό δωρεάν. Μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν. Το μόνο που απαιτούμε είναι να συμπεριφέρονται όπως θα έκαναν σε ένα νυχτερινό κέντρο. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια πράξη εξισορρόπησης”.

Πώς είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των κοριτσιών;

“Μπορούν να πάνε ακριβώς όποτε θέλουν, δεν υπάρχει εξαναγκασμός για οτιδήποτε. Πάντα στηρίζουμε τα κορίτσια αν συμβεί κάποιο περιστατικό. Ευτυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμάς. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με τον πελάτη. Εάν τα κορίτσια δεν αντιμετωπίζονται με σεβασμό, μια τέτοια φήμη θα καταστρέψει την όλη ιδέα”.

Τώρα συνέβη ένα περιστατικό όπου ένας παγκόσμιος σταρ είναι ύποπτος για βιασμό, ποια είναι η ευθύνη σας τότε;

“Ξεκινά σαν πάρτι και το πώς θα τελειώσει εξαρτάται από όλους. Είναι αδύνατο να αναλάβουμε την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός του κλαμπ”, λέει η πηγή.

Το ότι το πάρτι γύρω από το Stureplan έχει προσελκύσει παγκόσμιες διασημότητες δεν είναι κάτι καινούργιο.

Νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισπράττει τα διπλάσια χρήματα από τον Μέσι – Στην κορυφή της λίστας Forbes o Πορτογάλος
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16:54 - 17.10.2024

Νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισπράττει τα διπλάσια χρήματα από τον Μέσι – Στην κορυφή της λίστας Forbes o Πορτογάλος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με το Forbes πρόσθεσε στους λογαριασμούς του ακόμα 285 εκατομμύρια δολάρια. Τεράστια η διαφορά με τον Λιονέλ Μέσι.

“Υπάρχουν τόσοι διάσημοι που δεν ξέρεις”. Οι Ζακ Έφρον, Νικ Κάρτερ, ο Ντρέικ, ο Έλον Μασκ, είναι μόνο μερικές από τις διασημότητες που έχουν βρεθεί εδώ πριν από λίγο καιρό”, λέει μια άλλη πηγή νυχτερινού κέντρου.

Η πηγή λέει επίσης ότι ο αριθμός των διασημοτήτων που έρχονται στη Σουηδία για πάρτι έχει αυξηθεί κατακόρυφα με τα χρόνια.

Ο μεγαλύτερος λόγος είναι οι Σουηδέζες. “Αν είσαι στο εξωτερικό και λες ότι είσαι από τη Σουηδία, τι λένε; Αχ πολύ ωραία κορίτσια”. Οπότε φυσικά είναι τα κορίτσια που ελκύουν, σε συνδυασμό με το ότι είμαστε καλοί στο να είμαστε διακριτικοί.

Η πηγή στον κόσμο των νυχτερινών κέντρων λέει ότι κατά καιρούς υπήρχαν ολόκληρες αθλητικές ομάδες στη Στοκχόλμη και είχαν κάνει το ίδιο πάρτι με τον Εμπαπέ, χωρίς κανείς να έχει ιδέα.

“Υπήρξαν διεθνώς γνωστοί καλλιτέχνες, αστέρες του αθλητισμού τόσο στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το χόκεϊ όσο και ηγέτες στον επιχειρηματικό κόσμο. Και η «αίθουσα πινγκ-πονγκ» στην οποία φημολογείται ότι έκανε πάρτι ο Εμπαπέ είναι στην πραγματικότητα ένα γραφείο”, εξηγεί η πηγή.

“Το δωμάτιο χρησιμοποιείται εάν το ίδιο το κλαμπ είναι κλειστό. Είναι δωμάτιο προσωπικού ή γραφείο με τραπέζι πινγκ πονγκ.

Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, μπορείτε να διαλέξετε λίγο πιο συγκεκριμένα σε ποιους τύπους κοριτσιών θέλετε. Εκεί μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε πόσο μεγάλο στήθος πρέπει να έχουν. Στην ίδια κατεύθυνση οδεύουμε και στη Σουηδία”.

Η Aftonbladet έχει μιλήσει με πολλές γυναίκες που έχουν συχνά παρευρεθεί στα πάρτι με σούπερ σταρ ή πολύ πλούσιους ανθρώπους.

Η εικόνα των γυναικών με τις οποίες μίλησε η Aftonbladet είναι η εξής: “Πολλά κορίτσια έχουν στόχο να πάνε σπίτι με τους διάσημους”, λέει μία από τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τις πηγές με τις οποίες μίλησε η Aftonbladet, δεν ένιωσαν ποτέ ότι υπάρχει κάποιος εξαναγκασμός ή οποιαδήποτε προσδοκία από αυτούς να κάνουν κάτι με κάποιον.

“Πολλά νεότερα κορίτσια πιστεύουν ότι είναι ωραίο. Ελπίζουν ότι θα γίνουν οι κοπέλες τους”, λέει.

Μια γυναίκα μας λέει ότι έχει πάει σε εκδηλώσεις, όπου οι πελάτες θέλουν ένα ακόμη πιο ιδιωτικό πάρτι.

“Μέλη νυχτερινών κέντρων είχαν νοικιάσει κάποτε ένα σπίτι στο αρχιπέλαγος. Στη συνέχεια προσφέρθηκαν φαγητό, ποτό και ναρκωτικά. Προσφέρεται πολύ αλκοόλ και συχνά προσφέρονται ναρκωτικά”, λέει μια γυναίκα που έχει παρευρεθεί στα πάρτι πολλές φορές.

“Συχνά αναγκάζεσαι να βάζεις τα κινητά σε ένα κουτί και υπάρχει πλήρης απαγόρευση φωτογράφισης”, είπε μία άλλη».