Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο «Μπερναμπέου» και φωτογραφήθηκε με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Βινίσιους

Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο «Μπερναμπέου» και φωτογραφήθηκε με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Βινίσιους

Sportal newsroom 12:50 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 26.08.2024

Η Κιμ Καρντάσιαν μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Βαγιαδολίδ φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά και τον «Βινι».

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολούθησε από κοντά η Κιμ Καρνάσιαν. Η γνωστή influencer βρέθηκε στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το απόγευμα της Κυριακής (25/8) κι είδε τον αγώνα της «βασίλισσας κόντρα στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όπου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 3-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της La Liga.

Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «γάτα» των μεταγραφών: Η ηλικία του και η μεγάλη περιουσία του
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:11 - 26.08.2024

Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «γάτα» των μεταγραφών: Η ηλικία του και η μεγάλη περιουσία του

Από μία «άσημη» ιταλική ιστοσελίδα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να θεωρείται ο κορυφαίος στις αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών. Ο «άγνωστος» μάνατζερ που τον έκανε να ασχοληθεί με τη μεταγραφική αγορά, οι εκατομμύρια followers και η μεγάλη περιουσία του.

Μάλιστα η Αμερικανίδα δεν παρέλειψε να συναντήσει μετά το τέλος του αγώνα τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο έβγαλε ορισμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=uXiix2r6jrI

Φυσικά δεν γινόταν να μην βγάλει μία φωτογραφία με ένας από τους μεγάλους σταρ της Ρεάλ, τον Βινίσιους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!