Το απόλυτο viral: Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ χόρεψε με άλλη γυναίκα μπροστά στη σύντροφο του και το βίντεο ξεπέρασε τις 20 εκατ. προβολές!

Το απόλυτο viral: Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ χόρεψε με άλλη γυναίκα μπροστά στη σύντροφο του και το βίντεο ξεπέρασε τις 20 εκατ. προβολές!

Sportal newsroom 19:59 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 15.10.2024

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έκανε ένα μεγάλο λάθος και η σύντροφος του, τον έβγαλε νοκ-άουτ με ένα βλέμμα...

Η φράση «αυτά καλό είναι να μη γίνονται» ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος... ξέφυγε κατά τη διάρκεια ενός after party σε μια εκδήλωση Bare Knuckle Fighting Championship στη Μαρμπέλα.

Ο σταρ του UFC, που είναι γνωστός για το έντονο μαχητικό του στυλ και το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του, άρχισε να χορεύει στενά με μία γυναίκα και μάλιστα σε κάποια φάση της τράβηξε τα μαλλιά, αφήνοντας σοκαρισμένους τους παρευρισκόμενους.

Η αρραβωνιαστικιά του Ιρλανδού, Ντι Ντέβλιν, χρειάστηκε να παρέμβει και να μπει ανάμεσα τους, ενώ με ένα βλέμμα στον σύντροφο της τα είπε όλα. Εκείνος γέλασε αμήχανα και άρχισε να χορεύει μαζί της μετά.

Αυτό το βίντεο έγινε αμέσως viral στα social media, ξεπερνώντας τις 20 εκατομμύρια προβολές!

Όσον αφορά τον ΜακΓκρέγκορ και τη σχέση του με το οκτάγωνο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο επόμενος αγώνας του στο UFC θα είναι εναντίον του Νταν Χούκερ την 1η Φεβρουαρίου. Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του μετά την τελευταία του εμφάνιση το 2021.

Αυτά που κρατούν τον ΜακΓκρέγκορ μόνιμα στο προσκήνιο, όμως, είναι κάτι περίεργα περιστατικά σαν αυτό με τη σύντροφο του στο party.