Το έκανε κι αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτιαξε κανάλι στο Youtube και μάζεψε 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές σε μια ώρα (vid)

Το έκανε κι αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτιαξε κανάλι στο Youtube και μάζεψε 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές σε μια ώρα (vid)

Sportal newsroom 17:49 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 21.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρχίζει σιγά σιγά να γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, με τη δημιουργία του αποκλειστικού του καναλιού στο YouTube να το μαρτυρά...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, ενώ ακόμα και στην εθνική Πορτογαλίας είναι βασικός και αναντικατάστατος όπως είδαμε στο τελευταίο Euro, αλλά τον χρόνο δεν μπορεί να τον νικήσει. Ούτε αυτός, ούτε κανείς.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Και το γεγονός πως βαδίζει προς τα 40 του χρόνια σημαίνει ότι σιγά σιγά πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως θα αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Μοιάζει πολύ δύσκολο αυτό για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που έχει αποδείξει ότι η μπάλα είναι η μεγάλη του αγάπη, αλλά φαίνεται ότι αρχίζει να το αποδέχεται.

Γι' αυτό και κάνει διάφορες κινήσεις μακριά από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η πιο πρόσφατη από αυτές μάλιστα προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Ο «CR7» φαίνεται πως θέλει να γίνει content creator, καθώς την Τετάρτη (21/08) λάνσαρε το ολοκαίνουριο αποκλειστικό του κανάλι στο YouTube.

Όπως ξεκαθάρισε, σε αυτό θα προβάλλει πιο ανάλαφρες στιγμές της ζωής του σε σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ο Κριστιάνο ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία του καναλιού του στο Youtube, καλώντας τους fans τους να τον ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι. Βέβαια πολλοί το έκαναν ήδη πριν το κάλεσμα του, αφού μάζεψε 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές σε μια ώρα

«Η αναμονή έληξε. Το κανάλι μου στο YouTube είναι επιτέλους εδώ. Κάντε συνδρομή και ακολουθήστε με σε αυτό το νέο ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μήνυμα του στα social media.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!