Σάλος με τις δηλώσεις της Χεορχίνα Ροντρίγκες του Κριστιάνο: «Δεν έχω ζήσει ποτέ πέρα ​​από τις δυνατότητές μου»

Χεορχίνα Ροντρίγκες & Κριστιάνο Ρονάλντο

i

IG:georginagio

Σάλος με τις δηλώσεις της Χεορχίνα Ροντρίγκες του Κριστιάνο: «Δεν έχω ζήσει ποτέ πέρα ​​από τις δυνατότητές μου»

Sportal newsroom 14:38 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 08.09.2024

Οι δηλώσεις της συζύγου τού Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, σχετικά με την προσωπική της ζωή, προκάλεσαν σάλο στα social media.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες έγινε διάσημη μετά τη σχέση της με τον Κριστιάνο ΡονάλντοΗ γεννημένη στο Μπουένος Άιρες εργάστηκε ως πωλήτρια σε πολυτελές κατάστημα στη Μαδρίτη και θεωρείται πλέον μια από τις πιο αναγνωρισμένες influencer και πρωταγωνίστρια του δικού της ριάλιτι «I am Georgina». στο Netflix.

Στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του ριάλιτι, η Χεορχίνα έδωσε συνέντευξη στο Forbes και οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει καταιγισμό κριτικής.

Σύμφωνα με όσα λέει στο Forbes, η απόσταση δεν την εμποδίζει να έχει μια ιδιωτική πτήση για να ταξιδέψει για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους: «Προσπαθώ να εμφυσήσω στα παιδιά μου την αξία της προσπάθειας, της επιμονής και της δουλειάς. Θέλουμε να καταλάβουν και να εκτιμήσουν πόσο τυχεροί είναι, αλλά κυρίως να μάθουν να σέβονται τους ανθρώπους», λέει.

«Είμαι περήφανη για το πώς κατάφερα να εκπληρώσω κάποια όνειρα με πολύ κόπο και αφοσίωση από μικρή και πολλά άλλα που δεν θα φανταζόμουν, αλλά πάντα στο δρόμο μου ως καλή μητέρα και φίλη και επιτυχημένος άνθρωπος. Έτσι, μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό για την υπέροχη ζωή που έχω», προσθέτει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Ποτέ δεν έχω ζήσει πέρα ​​από τις δυνατότητές μου μόνο για χάρη της εμφάνισης».

Οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της. Κι αυτό γιατί πολλοί θεωρούν ότι μιλάει εκ του ασφαλούς, μιας και στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να απολαμβάνει ανέσεις που εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν, όχι να ζήσουν, αλλά ούτε να ονειρευτούν...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!