Κρυφός γάμος στη Μήλο για Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι

Κρυφός γάμος στη Μήλο για Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι

Sportal newsroom 22:38 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 28.08.2024

Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Τετάρτη (28/08) σε κρυφό γάμο που έλαβε χώρα στη Μήλο.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι αποτελούν ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια στην ελληνική showbiz, με το ζευγάρι να μην κρύβει τον έρωτά του σε κάθε δημόσια εμφάνιση, αλλά και με ανάρτηση μέσα από τα social media.

Οι δύο τους ενώθηκαν για πάντα με τα δεσμά του γάμου την Τετάρτη (28/08) σε μυστική τελετή που έλαβε χώρα στο νησί το οποίο απολαμβάνουν τις διακοπές τους, λίγο πριν ο διεθνής γκαρντ πάρει το δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά και μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι παντρεύτηκαν, σε μυστικό γάμο που τελέσθηκε στη Μήλο και πιο συγκεκριμένα στο Εξωκλήσι της Παναγίας Τουρλιανής. Εν συνεχεία ακολούθησε τραπέζι σε εστιατόριο της περιοχής, όπου και το ζευγάρι γιόρτασε με την ψυχή του την όμορφη και ξεχωριστή στιγμή.

Τις επόμενες μέρες ο Τόμας Ουόκαπ, όπως και ο Κώστας Παπανικολάου, που έλαβαν άδεια περισσότερων ημερών από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, θα μπουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και έτσι το ρόστερ θα είναι πλήρες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Ολυμπιακό να στοχεύει στην επιστροφή του στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!