Ο Λιονέλ Μέσι αντιγράφει τον Στεφ Κάρι: Ο Αργεντίνος... δανείστηκε το περίφημο «Night Night» του NBAer

Ο Λιονέλ Μέσι αντιγράφει τον Στεφ Κάρι: Ο Αργεντίνος... δανείστηκε το περίφημο «Night Night» του NBAer

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:41 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 20.09.2024

Δύο θρύλοι των σπορ, ο Λιονέλ Μέσι και Στεφ Κάρι, εκεί που το ποδόσφαιρο συναντάει το μπάσκετ, μέσα από έναν απλό πανηγυρισμό.

Ο Στεφ Κάρι είναι γνωστός για τους πανηγυρισμούς του. Ο 36χρονος Αμερικανός παίκτης των Ουόριορς, ένας από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών, τέσσερις φορές πρωταθλητής NBA και πάρα πολλά ακόμα, από το 2022 έχει καθιερώσει έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό.

Το «Night Night», είναι χαρακτηριστική χειρονομία του Κάρι μετά από κάθε νίκη σχεδόν και μάλιστα έχει κάνει τόσο πανικό , με τον ίδιο να φέρεται αρκετά έξυπνα και να την κατοχυρώνει. Ιδιαίτερα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου οι ΗΠΑ κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο, ο σταρ του NBA έχει καταθέσει αιτήσεις για εμπορικό σήμα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες για το «night, night» ή «nuit, nuit» στα γαλλικά.

Ένας άλλος όμως GOAT, αυτή τη φορά του ποδοσφαίρου, μιμήθηκε τον Στεφ Κάρι. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι. Την Κυριακή 15/9, ο Αργεντίνος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και έκανε ντεμπούτο σκοράροντας δύο φορές για την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Φιλαδέλφεια Ουνιόν. Μετά από το ένα του γκολ, πανηγύρισε κάνοντας την χειρονομία του Κάρι, δηλώνοντας πως η δουλειά έγινε, αποστολή εξετελέσθη.

Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο ούτε ο Εμπαπέ: Αυτός είναι ο κορυφαίος σκόρερ από όλους
REST OF THE WORLD

11:59 - 18.09.2024

Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο ούτε ο Εμπαπέ: Αυτός είναι ο κορυφαίος σκόρερ από όλους

Ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά ούτε και ο Εμπαπέ είναι οι κορυφαίοι σκόρερ όλων τον εποχών. Την εν λόγω διάκριση την έχει κερδίσει άλλος αστέρας του ποδοσφαίρου με τα τρομερά επιτεύγματά του.

Αυτός άλλωστε είναι και ο συμβολισμός της χειρονομίας, που επικρατούσε πανικός μέχρι να τον εξηγήσει ο Στεφ Κάρι. Ήταν πριν μερικά χρόνια, το 2022 όπου ξεκίνησαν όλα , όταν η ομάδα του νίκησε τους Μάβερικς και εκείνος στάθηκε μπροστά στον πάγκο των αντιπάλων του κάνοντας την συγκεκριμένη κίνηση.

«Είναι το τελευταίο σημάδι για μια καλή δουλειά εκείνη την ημέρα», εξήγησε ο ίδιος για τον πανηγυρισμό του.