Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Μαρία Σάκκαρη

i

©Intime

Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Sportal newsroom 20:09 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 05.07.2024

Ο σύντροφος της Μαρίας Σάκκαρη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Λονδίνο και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του με την Έμα Ραντουκάνου.

Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο σύντροφος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας είναι στο Λονδίνο και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της με αντίπαλο την Έμα Ραντουκάνου για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν χάνει ευκαιρία να στηρίξει διά ζώσης την αγαπημένη του. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Roland Garros το 2021, όπου η Μαρία Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Όπως έχει αποκαλύψει η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στις Σπέτσες. Τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχουν εκφράσει δημόσια τον ερώτα τους.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου.

Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…», είχε πει το 2021 η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ.

Η διάσημη αθλήτρια είχε μιλήσει για τις διακρίσεις της στο τένις αλλά και τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αναφερόμενη στα σχόλια για τη σχέση τους, η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε πως δεν την απασχολούν δηλώνοντας: «Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο».