Πόσα πλοία έχει στην κατοχή του ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

Πόσα πλοία έχει στην κατοχή του ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

Sportal newsroom 12:31 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 10.06.2024

Πριν από δύο μήνες ο στόλος της Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου ενισχύθηκε με δύο ακόμα ταχύπλοα πλοία.

Νέα εποχή ξημερώνει για την ΑΕΚ. Οι φήμες και οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών περί πώλησης της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη επιβεβαιώθηκαν με δήλωση του τελευταίου πριν από λίγο. Και ο εφοπλιστής, Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την Ένωση.

Στις 16:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει η παρουσίαση του Ηλιόπουλου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Ηλιόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς εφοπλιστές της Ελλάδας και πριν από δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου, ενίσχυσε τον στόλο της Seajets με δύο ακόμα ταχύπλοα πλοία.

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος στον οποίο παραχωρεί την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 10.06.2024

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος στον οποίο παραχωρεί την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αλλάζει σελίδα, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να δώσει τα ηνία της ομάδας σε έναν προσωπικό του φίλο. Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος που ετοιμάζεται να αναλάβει τις τύχες της Ένωσης;

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα εκείνης της ημέρας ανέφεραν:

«Δύο ακόμη ταχύπλοα πλοία, θα ενισχύσουν τον στόλο της Seajets, συμφερόντων του Μάριου Ηλιόπουλου.

Επισημαίνεται ότι τα δύο επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία κατασκευάστηκαν το 2007 στο ναυπηγείο της Αυστραλίας AUSTAL και τα τελευταία χρόνια ήταν δρομολογημένα σε θαλάσσιες γραμμές της Τουρκίας. Πρόκειται για το “Osman Gazi 1” & το “Orphan Gazi 1”, που ανήκει στην τουρκική εταιρεία IDO. Επίσης, να σημειωθεί ότι τα εν λόγω πλοία έχουν μήκος 87.85 μέτρα και πλάτος 24 μέτρα, αναπτύσσουν ταχύτητα 37 κόμβων και δύνανται να μεταφέρουν 1. 200 επιβάτες και 225 Ι.Χ.

Προς υπενθύμιση, εκτός από τα δύο ταχύπλοα πλοία, η Seajtes απέκτησε πρόσφατα και το “Express Skiathos”. Ενώ τους τελευταίους μήνες, ο Έλληνας εφοπλιστής εξαγόρασε και τα “Champion JET3”, “Eurochampion Jet”, “Super Star II” & “Superrunner Jet II”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με την προσθήκη αυτών των πλοίων, η εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου μετατρέπεται ως η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ταχυπλόων στην Ευρώπη, θέτοντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για την κυριαρχία της στο Αιγαίο.

Μελισσανίδης: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ, παραδίδω τα ηνία στον Μάριο Ηλιόπουλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:58 - 10.06.2024

Μελισσανίδης: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ, παραδίδω τα ηνία στον Μάριο Ηλιόπουλο»

Με προσωπική δήλωση ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ένωση μετά από 11 χρόνια αλλά και την μεταβίβαση της ΑΕΚ στον εφοπλιστή Ηλιόπουλο

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος σχεδιάζει και την λειτουργία και της εταιρείας Seajets Cruises που διαθέτει τέσσερα κρουαζιερόπλοια».