Η τρομακτική αλλαγή του Μεσούτ Οζίλ: Σταμάτησε το ποδόσφαιρο κι έγινε «χτιστός» (vid)

Μεσούτ Οζίλ

i

© Imago - PrtScr

Η τρομακτική αλλαγή του Μεσούτ Οζίλ: Σταμάτησε το ποδόσφαιρο κι έγινε «χτιστός» (vid)

Sportal newsroom 14:10 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 09.07.2024

Ο Μεσούτ Οζίλ είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο και πήρε την απόφαση να... λιώσει στο γυμναστήριο.

Ο Μεσούτ Οζίλ υπήρξε ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της εποχής του και σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Ωστόσο όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι κι αυτός πήρε την απόφαση τον Μάιο του 2023 να πει «αντίο» στον βασιλιά των σπορ.

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά, ο παλαίμαχος -πλέον- παίκτης πήρε την απόφαση να... λιώσει στο γυμναστήριο και να αλλάξει εμφανισιακά.

Όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω βίντεο, ο ίδιος ασχολείται εντατικά με το bodybuilding και η μεταμόρφωση του σώματός του σε... αφήνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς πλέον μιλάμε για ένα «θηρίο».

Έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άρσεναλ, ο Μεσούτ Οζίλ ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την δημιουργία των γκολ. Τερμάτισε ως ο καλύτερος πασαδόρος σε πολλές διοργανώσεις όπως Bundesliga, La Liga, Premier League, Champions League, Europa League, Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Μεσούτ Οζίλ έπαιξε 645 αγώνες με απολογισμό 114 γκολ και 222 ασίστ. Με την εθνική Γερμανίας από την οποία αποσύρθηκε το 2018, ο άλλοτε αστέρας των «κανονιέρηδων» κατέγραψε 92 συμμετοχές για 23 γκολ. Το μόνο μειονέκτημα της υπέροχης καριέρας του ήταν ότι δεν κέρδισε ποτέ Euro.

Tags: