Μία στο εκατομμύριο: Μέλισσα προσγειώθηκε στο χέρι τοξοβόλου δευτερόλεπτα πριν τη βολή της!

Μία στο εκατομμύριο: Μέλισσα προσγειώθηκε στο χέρι τοξοβόλου δευτερόλεπτα πριν τη βολή της!

Sportal newsroom 10:20 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 01.08.2024

Η Νότια Κορέα κατέκτησε το 10ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της ομαδικής τοξοβολίας γυναικών, παρά την προσπάθεια μιας μέλισσας μέλισσας να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Η Νότια Κορέα θριάμβευσε της Κίνας μετά από μία συγκλονιστική μάχη, καθώς οι τρεις γυναίκες Ολυμπιονίκες της επικράτησαν των Κινέζων με 5-4 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού την Κυριακή.

Η Νότια Κορέα διατήρησε την κυριαρχία της στη διοργάνωση, έχοντας κερδίσει όλα τα χρυσά μετάλλια από τότε που η γυναικεία ομαδική τοξοβολία εισήχθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1988, τη στιγμή που η Κίνα συμβιβάστηκε με το ασημένιο μετάλλιο και το Μεξικό με το χάλκινο.

Το ρεκόρ των Νοτιοκορεατών είναι απίθανο, όσο και αυτό που έγινε κατά τη διάρκεια του τελικού και το οποίο είδαν οι τηλεθεατές από τους δέκτες τους.

Στο τρίτο σετ βολών, μια μέλισσα προσγειώθηκε στο χέρι μιας από τις Νοτιοκορεάτισσες. τη στιγμή που ήταν έτοιμη να αφήσει το βέλος!

Η Lim Sihyeon ωστόσο ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και για δέκατα του δευτερολέπτου δεν σάστισε και πέτυχε... διάνα, βοηθώντας την ομάδας της να διατηρήσει τα σκήπτρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος της κορεατικής ιστορία στην τοξοβολία», είπε. «Αν και άλλες χώρες έχουν βελτιωθεί, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το πλήθος στο Esplanade des Invalides δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό εν ώρα αγώνα, παρά από τα social media, όπου και φυσικά έγινε viral.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο