Μητσοτάκης για Μεντιλίμπαρ: «Ψάχνω τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά δεν τον έχω βρει»

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

/©Glomex

Μητσοτάκης για Μεντιλίμπαρ: «Ψάχνω τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά δεν τον έχω βρει»

Sportal newsroom 13:20 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 31.05.2024

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1 συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League, ενώ ανέφερε πως δεν έχει βρει ακόμα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να του δώσει συγχαρητήρια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής (31/5) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως δεν έχει βρει ακόμα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για του δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:55 - 31.05.2024

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύο λάθη που έκανε στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την ΑΕΚ και στην αντίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Πήρα τηλέφωνο τον προπονητή Αταμάν να τον συγχαρώ για την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Αναζητώ τον προπονητή του Ολυμπιακού για να τον συγχαρώ, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμα. Είμαι χαρούμενος ως Έλληνας για τις επιτυχίες και των δύο ομάδων αλλά και ως Έλληνας πρωθυπουργός για την άρτια οργάνωση, με απόλυτη ασφάλεια», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός της χώρας στη πρωινή εκπομπή του ANT1.